فلوکی زیر یک تومن بود اسنپ کار میکردم هر روز روزی 200هزار تومن میخریدم دیگه هم نیومدم اینجا الان اومدم دیدم پولم شده یک میلیارد و صد و بیست میلیون برای من این پول کافیه گرفتم و میرم ولی در کل اگه خریدی نگه داری هر روز نرو ببین چی شده بنداز برو ی سال دیگه بیا
نوش جونت خدا رو شکر امیدوارم برات هر روز روز بهتری باشه و برا همه دوستان خوش یُمن باشه!
حداقل ی دروغ بگو که ما اطلاع نداشته باشیم فلوکی از ده تومان شروع شده
احیاناً قرصاتو با چای نخوردی برادر
من خودم رو ۱تومن خریدم
متاسفانه مصرف شیشه زیاد شده
شما احیاناً قرصاتو با چای خوردی
بنده خودمم زیر ۱تومن خریدم زدم
شما اطلاعات نداری الکی نظر نده من سه ساله فلوکی دارم دقیقا پارسال بهار فلوکی قیمتش زیر یک تمن بود
چرا الکی میگی
هرکی که شناسه
من میشناسمت
چی میگی تو ،منم رو 1.80بود خریدم رو 17تومن فروختم
ايشالا كه راست بگي والا ماخوشحال ميشيم مردمانمون پولدار بشن
خدایی راست میگی به حرف این جماعت گوش نده یه مشت حسود وبغیل برج سه صد تومن خریدم زیاد جدی نگرفتم امروز نگا کردم شده بود یکو دویست کاااااش کل دارو نداذمو میخریدم زندیگمو زیرورو میکرد
اکثرا که این جا هستیم فلوکی زیر یه تومن خریدیم من 0.7 تومان هم خریدم همین امسال . چشمام به نمودارش خشک شد تا 75 میلیونم شده یک ونیم میلیارد. عزیز دل ذیر خواب بیدار شدی یه هفته نیست فلوکی شده ده تومن
حالا باهاش برو یه کیوک دوگانه نو بخر دوباره اسنپو استارت کن
دروغ نگو تو صد میلیون استفاده کنی عمرا که نفروشیش ، هیچ کسم نیست که هر یکسال یه بار بره حسابشو نگاه کنه ، اینا آرزوهاته
پارسال همین موقع فلوکی زیر ۱ تومان بود
تو خواب هستی
کجای پسر من فلوکی 35ریالی دارم .فلوکی 78ریالی دارم .54میلیون فلوکی با میانگین قیمتی 90ریال الان حساب کن چقدر تو سود تو این بازار اگر میخوای برد کنی زمانی که بازار قرمز باید خرید کنی وبرای خودت یه قیمت تعیین کنی به قیمت مد نظرت رسید بفروش. من الان درحال حاضر 50میلیون تومان خریدم تو 17ماه گذشته الان 650میلیون تو سودم