تقاضای کمک و همدردی

بچه ها یی که الان ازشون درخواست کمک خواستم به این فکر کنن که یکی مثل روز اول خودشون توقع داره بهش کمک بشه

خب، لاقل سوالاتو بپرس

داداش مطالب زیاده و منم تقریبا یه آماتورم
ولی خب چیزایی که خودم توی این مدت فهمیدم رو منتقل میکنم
اول از همه با پولی شروع کن که نیازت نباشه،مثل خیلی ها که برای بورس خونه و ماشین فروختن هیچوقت این حماقت رو نکن
یه سبد از ارزهای آینده دار انتخاب کن پیشنهاد شخصی خودم(اتریوم،بایننس کوین، ریپل،ترون،کاردانو) هستش
از اونجایی که مشخصه شماهم آموزش ندیدی بهترین کار برات هولد کردن(نگه داری برای بلند مدت) هستش چون ترید و نوسان گیری بدون دانش یعنی به هدر رفتن سرمایه ات
شما از ارزهای خوب یک سبد تهیه کن و تا یک سال دیگه حتی قیمتارو هم نگاه نکن، به احتمال خیلی زیاد توی بلند مدت سود میده،(خودم پارسال اتریوم رو روی ۳۵۰ خریدم و هنوزم دستش نزدم) یادت باشه خرید احساسی و هیجانی خیلی میتونه متضررت کنه
و برای خرید هم بهتره از صرافی های خارجی خرید کنی چون صرافی های ایرانی کارمزد وحشتانکی دارند
کار با بایننس به مراتب سخت تر از بقیه صرافی ها هستش
چون باید با فیلتر شکن ایپی ثابت بری،اگه اینکارو نکنی حسابت مسدود میشه و دارایی هات بلوکه میشه
میتونی با کوینکس کار کنی و فیلتر هم نیست و اگه نگران این هستی که کوینکس هم ایران رو تحریم کنه،فعلا به لطف اقایون به چین این اتفاق خیلی دور از ذهنه، باز هم میتونی داراییت رو به کیف پول شخصی انتقال بدی
امیدوارم مفید بوده باشم دوست عزیز
همگی رفقا هم پرسود و موفق باشید❤

سلام دوست من ا چند روز قبل اومدم تو بید ارز احراز هویت شدم و کارم رو به خرید خیلی کمدوج ‌کوین و بایت کوین شروع کردم تا اینکه با ارز دیجیتال آشنا شدم و خب متوجه شدم اکثر بچه ها اینجا به به د هر حال خیلی از من به سواد تر هستن الان ولی خب با اصطلاحاتی که شما به کار می‌برین و سر کار دارین آشنا نیستم

سلام ببخشید تازه از خواب بیدار شدم
سوال که زیاده ولی خب رعایت ادب هم شرط

سلام تو نمودار این برنامه چطور باید ابزارهاشو فعال کنم نمیدونم چطور بیارمشون پیدا نمیکنم ممنون