درود بر همه دوستان من یکی از هولدرهای بازنده رت هستم که نزدیک به ۸ هزار دلار کیشو و شیبا رو تو کف فروختم و گول بازی و فارکس و پروژه فیزیکیو بقول خودشون مپ راه و این چرندیاتو خوردم و رت اشغال و خریدم و ۸ هزار دلارم الان شده ۳ هزار دلار و سرمایمو با حرف هاو وعدهای تو خالی و بیخودشون بباد دادم یکیشم عملی نشد هراز گاهی ی اپدیت بازی میفرستند که ترسو از رو هولدرا بردارن و حسابی نوسان بگیرن و بقول خودشون برند ریوارداشونو چک کنن و بعدم شاید یجا خالی کنن که تا الان با اثبات خودشون بعید نیست خالی کنند، یروزی خود من اینجا ناراحت میشدم وقتی ینفر از رت بد میگفت الان واقعا ناامید شدم نه من بلکه تک تک هولدرای رت بجز ادمینها و مث اره ای که تو حلق ادم کرده باشن نه میتونیم بریم رو به جلو نه میتونیم بکشیم بیرون چون داغونترمون میکنه و مجبوریم فقط از حماقتمون زجرو حسرت ببریم که چطور حق زن و بچه و ایندمونو با مپشون بباد دادیم تو گروهشونم که انگار چاله میدون یحرف میزنی ادمینا چنان خط و نشون میکشن که بفروشید و نمونید اخه ادمای شریف منی که ۸ هزار دلار پول دربه دریمو اوردم توسقف با به به و چه چه شما خریدم با ضرر سنگین و کارمزد بالا بفروشم برم ارزای خودمو تو سقف بخرم فقط دروغ باشه اهدافتون،و اتفاقات خوبی که دائم میگیدنیفته ، تک تکتونو واگذار میکنم بخدا بارها دیدم اوسا کریم چجوری ادب میکنه افرادیو که واگذار شدند بهش خوده اوسا کریم درستتون میکنه .
همه بدبختیهایی که سر رت داریم به خاطر وجود آدمایی مثل علی اچ و ادمینای رت هست که حاضر نیستند از عقلشون استفاده کنن و میخوان فابریک بمونه
با حرفای اینا خیلیا رفتن تو ضرر
باید بهشون گفت تویی که هیچی حالیت نیست بیخود میکنی فاز برمیداری و دفاع میکنی
حالا بیا جواب ضررای ایرانیا رو بده
اینجا داد زدیم که تیمش به واسطه مکسی داره نوسانگیری میکنه و اگر میخواید از بولران عقب نیوفتین بگین تا تو صرافی درستی لیست کنن
ولی عوضش اومدن پاچه گرفتن
خیلیا بودن که فعال بودن، وضع موجود رو دیدن و از رت کشیدن بیرون
باز خداروشکر دو سه تا ارز دیگه دارم ولی خیلی از ایرانیا تک ارز شدن و تو ضررن، تو این افزایش قیمت رت حداقل باید یه صفر کم میکرد..
جالب اینجاس یکی میخواد بخره میگن ما پیشنهاد خرید و فروش نمیدیم باتحقیق خودتون تصمیم بگیرید طرف میگه دمشون گرم عجب ادمای صاف و صادقی بعد یکی انتقاد میکنه میگن بفروش برو