ارز جدید و پتانسیل سود

دوستان عزیزم
بنده در این چند روز پیام های زیادی نوشتم ولی سایت هیچ کدام را منتشر نکرد
فقط خواستم بگم که تحلیل با قدرت تمام و قاطعانه پابرجا است

طبق تحلیل های خودتون که همش رو خونودم و بخاطر همین هر چی داشتم دوج خریدم و تو ضررم فعلا
ولی طبق تحلیل ها گفتید ، یک هفته دیگه افزایش قیمت شروع میشه ، البته چهار روز پیش گفتید
پس یعنی تا آخر این هفته نهایت رشد میکنه؟

تا کی ب قیمت 4 دلار میرسه؟؟؟

تا آخر این هفته قول ۲۸۰ داده بودی همبرگر.
چیزی تا پایان انقضات نمونده.
فکر کردی تاریخ تکرار میشه مثلا. همه ی تحلیلات بر اساس تکرار پذیریه. اشتباه محض

داداش در این بازار هیچ چیزی غیر ممکن نیست دوج ۵دلاری بیت کوین ۵۰۰هزار یا حتی ۵هزار ولی داداش مطمئنی تا ۲۸سنت این هفته میره همه علائم نشون میده تا۲۰سنتم نره… ولی ی چیزیو مطمئنم ۱۰۰درصد تو هیچ ارزی ضرر نکردم ولی سودم نکردم سربسر خارج شدم البته از ترسم چون تا خارج شدم صعود کرده حالا با تحلیل کوچیک خودم و شما ((((فاند)))) فعلا وایسادم که انشالله سود خوب کنم اینم بگم همه میگن خارج شو اینجا ی قماره بیچاره میشی اول خدا بازم خدا دوم تحلیل خودم سوم شما
انشاالله روسفید باشی قرار بود اسمتو بگی فاندبگو

خوب الان که منتشر کرد بگو ببینیم چی میخواستی بگی

با پول مازاد وارد بازار بشید
اشتباه محضه با پول اصلی و دار و ندار وارد بازار شدید

نمی‌دونم چرا ولی به حرفات باور دارم

کلیت بازار تا زمانی که بیت صعودی باشه صعود میکنه و خصوصا ارزهای مطرح … اگر راست میگن موقع رنج زدن بیت یا موقع ریزش ها بیان تحلیل بدن بگن کدوم ارز صعودیه … حالا این وسط یکی میاد ی چیزی میپرونه و ی چهار کلام هم اینور اونور کپی میکنه میگیره

دوست عزیز بایستی صبر داشته باشی من خودم 73 ملیون فلوکی داشتم باضرر فروختم اگه عجله نمیکردم طی چهار ماه 900ملیون سود داشتم اگه قدم به بازارارز گذاشتی هم سود هست هم ضرر، پس اول بایستی جوانب و درنظر بگیری بعدش دل به دریا بزنی.

آقا تو این بازار هرکه وارد شد بایستی صبر ایوب داشته باشه وعجله نکنی من خودم ارز داشتم بایه اصلاح اونو فروختم چهارماه تحمل نکردم اگه اون ارز نفروخته بودم الان سود خوبی گیرم اومده بود. 900ملیون ازدستم پرید

واقعاا ممنون از تحلیل های بی نظیر شما
صبر = پیشرفت

قطعا
محدوده ۰.۲۸ را خواهد زد

دوریال بیت رفت بالا بهنام کچل باز اومد بابا ما منتظریم اخر هفته ۴ دلار بشه اگه نشد دیگه نیا که بچه ها حرف بد بهت خواهند زد

دمت گرم.. بابت تحلیل خوبتون… ما که از شما راضی هستیم خدام ازت راضی باشه.. موفقیت نتیجه صبر هست.. دمت گرم که امید به ما میدی. :folded_hands: