سلام
به گزارش برخی از خبرگزاری های مرتبط با کریپتو ، شرکت تسلا ذخایر بیت را افرایش داده ،
هنوز توسط تسلا یا ایلان ماسک تایید نشده ،
به نقل از کوین تلگراف ، سهم بیت کوین در بین داراییهای تحت مدیریت تسلا مجددا به یکی از بحثهای داغ در محافل خبری بدل شده و پلتفرم تجزیه و تحلیل دادههای ارز دیجیتال Arkham Intelligence مدتی پیش ، ویژگی ردیابی کیف پول بیت ، تسلا را به داده های خودش اضافه و پس از آن ، توجه تحلیلگران به تغییرات این کیف پول بیشتر شده و مطابق به روزترین دادههای Arkham ، تسلا اکنون ۱۱۵۰۹ بیت کوین داره ، عددی که در قیاس با آخرین گزارش این شرکت حاکی از خرید ۱۷۸۹ بیت جدید بوده ،
گزارش Arkham Intelligence هنوز از سوی ایلان ماسک یا شرکت تسلا تایید یا تکذیب نشده است. برخی کاربران در توییتر نیز نسبت به صحت این گزارش و ادعای آن مبنی بر افزایش ذخایر بیت تسلا، ابراز تردید و برخی دیگر نیز گفتن که خریدهای جدیدش احتمالا در گزارش مالی بعدی تسلا از ترازنامهاش ذکر بشه ،
به تازگی مایکل سیلر و شرکت تحت رهبریاش یعنی مایکرواستراتژی ، ایلان ماسک را متقاعد کرده که بیت را به جمع داراییهای شرکت اسپیس ایکس هم اضافه کنه ، مایکرواستراتژی خودش با در اختیار داشتن ۱۹۳ هزار بیت ، بزرگترین هولدر این دارایی محسوب میشه ، سایلر به تازگی و در کنفرانس Bitcoin Atlantis گفته بود که هوش مصنوعی و ETF های بیت ، در اینده سرمایه گذاران جدیدی جذب که منجر به یک دوران طلایی نسبت به این محصولات میشه ،
خبرهای خوب زیاده اگر فرصت کنم به اشتراک میزارم ،
نظر شخصی
از نظر تکنیکالی تایم روزانه و ۴ ساعته صعودیه و مومنتوم بیت نشون میده که اگر اتفاق غیر منتظره ای نداشته باشیم ریزش قابل توجه قیمت دور از نتظاره و پتانسیل رشد بسیار بیشتر از ۷۵ هزار دلار را هم داریم.
۴۸ ساعت بالای ۷۰ حمایت و تثبیت بشه در کوتاه مدت ۷۵ دور از دسترس نیست که احتمالا در اون نقطه وارد اصلاح بشیم ،
همچنان اعتقاد دارم اگر اتفاق غیر منتظره ای نداشته باشیم مارکت همراه با اصلاح صعودیه ،
فرصت کنم در رابطه با اتریوم و بی ان بی و سولانا و دوج و شیبا تحلیلی به اشتراک میزارم
کسانی که تجربه کافی کسب کردن میدونن که تحلیل صد درصدی نداریم ، قبلا هم متذکر شدم از یک لحظه بعد خبر نداریم که قراره چه اتفاقی بیوفته ،
پس اولین هدفمون حفظ سرمایه و بعدا سود باشه ،
بدون تعارف اگر رعایت نشه حتما یک روزی تبدیل به تماشاچی میشیم ،
تو هر قیمتی و در هر نقطه ای که اسپات کارها خرید میکنن و یا کسانی که پوزیشن با اهرم باز میکنن با رعایت حد ضرر و زیان و پایبند باشه ،
کسانی که حرفی برای گفتن ندارن معمولا بد اخلاقی میکنن ،
هر کی ادعا داره بجای بد اخلاقی مارکتو تحلیل کنه
در پناه حق باشید