اصلاح در بازار

دوستان تحت هیچ شرایطی سمت این ارز نرید با تمام وجودم (روحی و مالی) روش سرمایه گذاری و ریسک کردم به این دلایل میگم که نرید و در نهایت تصمیم با خودتونه
اول اینکه کیف پولش اصلا امن نیست
دوم اینکه کارمزدهاش خیلی بالاس
سوم اینکه تبلیغاتش خیلی خیلی هست طوری که همه فکر میکنند تکنولوژی آینده هست در حالی که تبلیغاتش با اون چیزی که در عمل نشون داده اصلا یکی نیست
چهارم اینکه صاحب این ارز سواد و دانش کافی نداره و بیشتر به خاطر حسودی و دشمنی با سایر ارزها بخصوص اتریوم میخواد به زور بکشونتش بالا در حالی که هیچ فناوری عملیاتی رو رووش پیاده نکرده
پنجم اینکه به هولدراش اصلا بها و ارزش نمیده یک آدم خودپسنده
ششم اینکه دروغ و حقیقت رو با هم قاطی میکنه و تحویل هولدراش میده تا خیال واهی بهشون بده
ودر اخر اینکه فقط روی بیت کوین اتریوم بایننس سولانا و ریپل و تتر و ارزهای با پشتوانه دلار و طلا سرمایه گذاری کنین
یه ضرب المثل تورکی هست میگه دروغگو به طمعکار راحت میتونه حقه بزنه والسلام

کیف پولش تراست ولت خیلی هم امنه من دوستل اونجا نگه میدارم بدون هیچ مشکلی کارمزدش هم فقط یک اداست کجا زیاده تو سواد نداری برو مطالعه کن اینکه حالا رشدی نکرده اون جای خود داره که مشخص نیست

بعد شرکت بلک راک میاد همینطوری داخلش سرمایه گذاری می کنه…

پسر آنقدر بد بین نباش درست میشه

اکثر حرفاش درست بود به غیر از کارمزدش ، کاملا باهاش موافقم ، خالق این ارز ادم حسود و بچه ای هست ،فقط دنبال مسخره کردن اتریوم و ریپل و.. هست ، کلا شخصیت بچه ننه و مزخرفی داره

ارزی که با ریزش یک درصدی بیت کوین ۱۰درصد بریزه و با افزایش ۲درصدی بیت کوین یک درصد افزایش پیدا کنه یک ریسکه بزرگه و آدم عاقل ریسک غیر منتطقی نمیکنه و سر اخر بگم صلاح مملکت خویش خوسروان دانند

اینم یادم رفت منو به بیسوادی متهم کردی در حالی که کیف پول اصلی کاردانو کیف پول یورویی هست بقیه کیف پول ها مال شرکت کاردانو نیستند حالا ببین من بیسوادم یا تو

از همین که ترکی رو تورکی معلومه خودت چیزی حالیت نیس پس ببند و مردم رو ناامید و دلسرد نکن . من 8 ماهه این ارز رو دارم سرمایه ام بیشتر از 100 درصد اضافه شده