ریزش قیمت

درود
:small_orange_diamond::backhand_index_pointing_left:داریم به آغاز اصلاح وارد میشوم. بالای 0.83
خودم 30 درصد فانتوم را به دلار تتری بردم، منتظر تا 0.8 تا 0.77 پلکانی جایگزین کنم، اگر هم پایین نشد یا خیلی بالاتر رفت، فدای سرم. چرا حرس بخورم که سود بیشتر از دستم رفت یا ذخیره سود نکردم.
:small_blue_diamond:این بازار در ماه، فرصتهای زیادی را مهیا میکند، سود کم میکنم ، ولی به زیان زیادی هم نمیروم. مرد آن است که آهسته و پیوسته رود.

سلام دوست عزیز ما بیت کوین هم داری ؟ کارمزد انتقال بیت در نوبینتکس خیلی بالاست راه حلی داره که کمتر بشود کارمزد داد ؟

درود
برای بردن به کیف پول نه، ولی صرافی به صرافی ، باید بشینی حساب کنید ، اگه به ارزهای با جابجایی کارمزد پایین و سرعت بالا ببرید، چقدر کارمزد دوبار تبدیل میشود و بعلاوه کارمزد جابجایی ارز مقابل، اگر الان بصرفد، تندی اینکار بکنید و در مقصد هم تندی به بیت کوین ببرید. تا ارزشش عوض نشود.
مثلا در صرافی به صرافی، بیتکوین به لایتکوین چقدر هزینه در دو بار تبدیل چقدر میشود، هزینه جابجایی با لایت کوین هم رویش، اگر کمتر از کارمزد جابجایی شود، سریع در دوطرف اینکار را بکنید.
یک کم گنگ شد ببخش ، در لایت کوین نوشته بودم در گیر، گره بدی هستم خدا کند در این هفته رفع شود.

پوزش «حرص» به جای «حرس»

ممنون از وقتی که گذاشتی