مشکل کارمزد و انتقال اتریوم

با سلام خدمت دوستان
من حدود دو میلیون اتریوم خریدم باکسر هزینه کارمزد شبکه بهم حدود یک وپونصد یعنی(0.27 اتریوم )داد، الان میخوام تو تراست والت swap بکنم به شیبا کارمزد شبکه اش ۱۹۷ دلار میشه یعنی حدود پنج میلیون !! دوستان ممنون میشم بزرگواری بفرمایید راهنمایی کنید که من اشتباه میزنم یا همیجوریه؟
ادمین جان لطفا تایید بکن

نه
از hotbit مستقیم با تتر بخر
بعد انتقال به تراست ولت حدود ۲۰۰ میلیون واحد انتقالشه حدود ۷۰۰ هزار میشه

من تز هاتبیت خریدم با کارکزد خیلی کم! شنیدم با کیف پول بخوای بخری کارمزدش بالا هست!! ولی دقیق نمیدونم چجوریاس؟!:folded_hands:t5:

دوست گلم اشتباه اول این بود که اتریوم خریدی باید تتر یا ترون بخری انتقال بدی به صرافی هات بیت البته ارز های دیگه با کارمز پاییت هم مشکل نداره فقط ارزی باشه که داخل هات بیت موجود باشه

برای انتقال به هات بیت گزینه Deposit رو انتخاب کن ارز مورد نظر که تتر یا ترو هست رو هم انتخاب کن ادرس کیف پول بهت میده اونجا انتقال بده بعد به کیف پول خود هات بیت اضافه میشه

۱.شما اگه تتر انتقال دادی از قسمت ترید تبدیل کن به شیبا
۲. اگه ارز دیگه ای انتقال دادی اول باید تبدیل کنی به تتر و بعد تتر رو تبدیل کنی به شیبا

بعد از تبدیل به کیف پول داخل هات بیت اضافه میشه
فقط مقدار خریدتون رو جوری محاسبه کنین که هزینه انتقال رو هم در نظر بگیرین برای انتقال شیبا به تراست والت ۳۱۶ میلیون شیبا از شما کم میشه پس باید مقدار خریدتون جوری باشه که همه پولتون برای انتقال نره یعنی اگه ۱،۳۱۶،۰۰۰،۰۰۰ واحد بگیرین ۱ میلیارد رو انتقال میده به تراست والت
البته میتونین داخل خود صرافی هم نگه دارین ولی من هیچ وقت این ریسک رو نمیکنم

امیدوارم کامل بوده باشه

شیبا کارمزدش بالاست اره

داداش از اونجا نرو dappsرو بزن بعد یونی سواپ اونجا شیبارو پیداکن 45دلاره کارمزدش

درسته کارمزدش توی تراست همینه البته چند دلاری پایین و بالا میشه در روز