نظرسنجی Boiance و بیبی دوج

صرافی بوینس رفراندوم گذاشته ایگن میخواد بی بی دوج رو اضافه کنه به بقیه عرضای دیجیتال. برین رای بدین زود تنبل بازی در نیارینه الان بهترین فرصته اگر رای بیاره من فکر ایکنم تا قبل از تابستون 8 تا صفر کم کنه. من 100 هزار تومن پیل گذاشته بودم سی بی بی دوج الان پیلم شده نزدیک 200 هزار تومن. سعی ایکنم تا ماه آینده 100 هزار تومن دیگه بخرم شماهم هی پیل بزارین بی بی دوج تقویت بشه.

کورو ریی رای دای دایی

ایگن ، کیه که میخواد بیبی اضافه کنه ؟ از مدیران جدید پروژه هست؟؟

میلیاردر نکشیمون

آبروی هر چی لره بردی بی شرف

لر که نره بازار جنسا ایگنده

لر فقط خودت بقیه اداتو درمیارند یه ش کارت بده تا منم ۱۰۰تومن ۳۰حسابت بزنم…خخخخخخ

اگوم ایلان ماسک لر نبیده شاید با لرون در ارتبات باشه
اگه ایلان ماسک این پیام تو رو بخونه کلا خودکشی میکنه …

صفای نفست کر لر..که فرمودی ۸ صفر کم میکنه؟؟؟خوشم اومد آدم یا آرزو نکنه یا همچین آرزوش مشتی باشه..ای ول

صفای نفست کر لر..۸ صفر کم میکنه؟؟؟آدم یا آرزو نکنه یا مشتی آرزو کنه..خوشم اومد ۸ صفر هم کنه پولت میشه پرایدی…

تو که لهجت درست هست تو گروه فگ خوشگل فارسی کتابی نوشتی چرا الکی لهجه مردمو مسخره میکنی

پیل دار. شجو نگوشیمو

پیل وده
پیل زور وده🤣

آبروی هر چی لر بختیاری و بردی بسه پسر لوس
خوشمزگی نکن که اینجا کسی حوصلتو نداره ۸ تا صفر مگه کشکه بیسواد
جمع کن‌ خودتو

با این بیمزه بازی نمی تونی به هم وطنای لر زبان توهین کنی شرم کن.بی نمک

تو هرکس ک هستی لر نیستی
و بدون شک از زیر بته در اومدی کسی ک عاقل باشه خودش می‌فهمه قصدت از این پستایی ک میزاری چیه آب دریا با دهن سگ کثیف نمیشه

داداش سنگین ورود نکن بذار یه تعداد به ما برسه . چشم رای میدیم ولی بذار‌ما اول خرید کنیم بعد ۱۰۰ هزار تومان دیکه خرید بژن

بابا شرافتا آبروی هرچی لر بردی بقیه فکر میکنن همه لرا اینجوری ساده و شل مغز هستند بابا بخدا با کلاس تر و با عرضه تر از لر وجود نداره این چرندیاتی رو بزار کنار یه بار مسخره بازی خنده دار بار بعدی چندش اوره ابروبر

یه کوس شعر دیگه

ایگم هشتا صفر زیادبید،تو دعا کین همون دوتاصفر در وکنه،هشتا صفر پیشکش بید!