رنج زدن ارز و پیش‌بینی آینده

دوستان الان داره رنج میزنه و بعد این رنج زدن یا میریزه یا میره بالا اگه بره بالا به احتمال زیاد یه صفر بندازه اگه صفر انداخت عجله نکنید سزیع بفروشید وایسید بیشتره بره بالا، تا یک تومن بره بعد بفروشید
موفق باشد💙

دوست عزیز اسم تومن که میاری خیلیها اینجا سکته ناقص میزنن مگه ممکنه
اخه یه تومن که میگی یعنی حداقل ۲ میلیون نفر هولدر داره میانگین هر نفر ۳۰۰ میلیارد توکن دارن بعضی ها تریلیونی دارن
اولا این همه پول کجاست که پرداخت بشه دوما مارکت میزنه بالای بیت سوما تا ۹۰ درصد توکنها حذف نشن امکان رسیدن به یه تومن نیست
کمی معقولانه فکر کنید
مگه میشه خود ما ایرانیها برا پرداخت ۳۰۰ میلیارد توکن ۹ میلیون البته هر کی در قیمتهای مختلف هزینه کردیم بعد با یه تومن شما ۳۰۰ میلیارد تومن برداشت کنیم
خب این پول تو مارکت نیست و امکانش نیست مگر با تغییر ورژن یا حذف ۹۰ درصد توکنها
من ۷۰۰ میلیارد توکن دارم از خدامه بشه نیم تومن ولی متاسفانه من فقط به امید حذف دو صفر نشستم

دوست عزیز در برابر چیزی که مینویسین هم مسئولیت پذیری داشته باشین هم با ادله محکم‌ حرف بزنید
میدونی یه تومن یعنی چی ؟؟؟
اصلا همچین پولی نه در مارکت هست و نه در صرافیها که با یه تومن شدن به ماها بدن
در ضمن با این هم هولدر و توکن مارکت بی بی دوج از بیت هم بالاتر میزنه که اصلا اجازه نمیدن
در دو صورت بی بی قیمت تومانی می بینه یکی تغییر ورژن یا حذف ۹۰ درصد توکنها

شما که انتظار نداری با گذاشتن ۱۰میلیون در سال ۱۳۹۹ پونصد میلیارد تومن برداشت کنی
یا شخصی که با ۵۰ میلیون تومن یک تریلیون توکن داره یک تریلیون دریافت کنه
منطقی نیست و این پول نه در مارکت هست و نه در صرافیها

ی مطالعه درباره مارکت کپ بکن بعد بیا نظر یک تومن اینجا بگو عزیزم
هر نظری رو دوستان براحتی قبول نکنید که بد تو دردسر و از دست دادن سرمایتون میکنید