بازگشت میلیاردی وینک

وقتی ۱۰ برابر بشه تازه میشه ۱ سنت و نیم؛ حالا خود دانید. الان اگر وینک داری به نظر من دیگه نگاه به گوشی و لپتاپ و این چیزا نکن و برو یک سال دیگه بیا . اون موقع متوجه میشی که میلیاردر شدی. دیگه نمیدونم باید چجوری بگم؟!! تجربه ی ۱۲ سالمو توی ۴ خط برات گفتم.

مشتی اگه از زمان خلق بیت کوین هم تو این بازار بودی الان 11 سال میشد

عالی گفتی ، بهترین سرمایه گذاری هست و حداقل ۱ میلیون واحد باید خرید تا پول خفنی برگرده

دمت گرم محمد جان

سلام من تازه با کلی ضرر از بورس ایران که پودرم کرد توسط پیشنهاد یکی از دوستان اومدم وارد بازار ارز دیجیتال. هر سهمی تو بورس ایران بهم پیشنهاد شد حتی سهم رانتی بازم من توش ضرر کردم شدید. خواهشا اگر علمش رو دارید طبق چه تحلیلی میفرمایید وینک یکسال دیگه ۱۰برابر شده

داش اومدی تو بازار ارز دیجیتال اینجا کندل و این چیزا فاقده نمیده اینجا فقط و فقط اخبار و خرید و فروش و حاشیه باعث میشه ارز بره بالا

هر جور حساب کنی ۱۲ سال زیاده

بنده از سال ۱۳۸۷ توی ارز دیجیتال بودم و از ارزها در سایتهای هایپ استفاده میکردم. توصیه میکنم در مورد سایتهای هایپ مطالعه کنید. موفق باشید

یه چیزی بگو که قابل قبول باشه اصلا اولین ارز دیجیتال که بیت کوین باشه اواخر سال ۲۰۰۹ میلادی خلق شد یعنی اواخر سال ۱۳۸۸ بعد اواسط ۲۰۱۰ معرفی شد :face_with_hand_over_mouth: