هر چقدر از این قیمت رشد کنیم از درصد ارزشمندیش برای هولد کم میشه چون سود دهی کمتری خواهد داشت و ریسک بیشتر، به دلیل زیاد بودن توکنهاش داره درصد سود دهی برای بولران از ۱۰۰۰ درصد کمتر و کمتر میشه، بخواد ۱۰۰ دلار بشه مارکت ۱۵۰ میلیارد دلاری پیدا میکنه، قیمت یکم دیگه رشد کنه و به ۱۳ دلار و ۱۵ دلار برسه دیگه برای هولد خوب نیست زیاد و با پروژه های دیگه میشه سود های بیشتری گرفت، هر کس هر کار کرد تو قیمت های پایین کرد دیگه صندلی خالی نداره این قطار از اینجا به بعد فقط رو سقفو میله های بقل اگه جا پیدا بشه
تازه داری حرفای دوماه پیش منو تکرار میکنی فک کنم گیرندت مشکل داره دیر میگیره نه
بابا اين داويت ديونس خودش نميدونه چي ميگه فقط به همه توهين ميكنه
داداش کدوم پروژه های دیگه مستعد رشد بیشترین؟
این اراجیف چیه میگی؟حالت خوب نیست انگار ؟ کووری نمیبینی توییت ها رو پشتوانه رو نمیبینی اینجا صفحه دات هست ما همه میدونم ک داره سکه اضافه میکنه پس بخاطر سکه اضافه کردن نمیشه تحلیلش نکرد پس در مورد سکه هاش توضیح نده اگه اطلاعات فاندامنتالی داری یا تکنیکال داری مثل قبل بزار ک مردم بیشتر برن ته چاه اگر هم ک نداری برو تو یه صفحه دیگه ک اون ارز محدودیت داره
نه کسالت داره برطرف شه همون حرفای قبلشو تکرار میکنه
ارز از سه دلار اومده ۱۱ دلار. آقای داویت حرف بدی نزدن. نگفتن ریزش میکنه.دارن میگن به خاطر آزاد شدن سکه هاش رشدش نسبت به سایر آلت کوین های مستعد کمتر شاید باشه و واسه هولد گرینه های بهتری هم وجود داره. خودمم به خاطر همین سکه هاش میخوام سبدمو سبک تر کنم
اگه درصدش تو سبدت بیشتر از ۲۰ درصد هست حتما مقداری رو ازش کم کن منم خودم ۱۲ درصدم داته
حوضه های مختلفی الان هستن که میتونن جزو روایت های احتمالی بولران پیش رو باشن، عبن rwa depin gaming و هوش مصنویی و غیره توی اینا ارز های خوبی پیدا میشه ، ارز متیک لینک و نیر حتما تو سبدت داشته باش