فاندبرگ کجاست؟ تحلیل های قلابی

درودی ویژه به هواداران تحلیل بر مبنای فاندبرگ . چی شد استادتون؟؟ کجا در رفته؟؟ قرار بود دوج 28 سنت بشه که طبق تحلیل بر مبنای فاندپشم پس چی شد؟؟ دیدین نمیشه؟؟ خب طبق تحلیل قوی هفته پیش که گفته بودم تحلیل بر مبنای فاندبرگ هم رفت پیش بختیاری و بهنام کچل . اونهایی که ریخته بودین و همش لایک میکردین به خودتون بیاین . اینجا کوره پول چاپ کنی نیس . اینجا رو درست کردن جیب شما رو بزنن نه اینکه به شما سود بدن . 3 سوال اساسی از این آدم بی هویت پرسیدم شرف نداشت به هیچکدوم جواب بده و الانم رفته تو سوراخ موشی . حالا حال و روز اونهایی که با سیگنال های قلابی این یارو رفتن خریدن دیدنیه . سوال مهمی که میپرسین دوج کی به 1 دلار میرسه؟؟ دوج رشدشو کرده دیگه رشدشم همین 10 سنته . دوج 1 دلاری رویایی بیش نیست . بیت کوین تا 80 هزار میتونه پامپ کنه ولی فرقی به حال دوج نداره . چون رنج میزنه . توی اصلاح بیت کوین قیمت دوج تماشایی خواهد بود . ارزی که خود سازنده ش میگه به قصد شوخی ساخته شده و هیچ ارزشی نداره . هر روز داره سکه اضافه میکنه و هیچ پشتوانه ای هم نداره خب میشه همین . بفرمایین دیسلایک کنین . برام هیچ اهمیتی نداره شماها اگر عقل داشتین فاندپشم رو لایک باران نمیکردین .

توهم اگه عقل داشتی گو نمیخوردی دوج نداری خفه شو ما ب دیوانگی خود عاقلیم بتوچه

سر صبح بیدار شدی میگی چرا دوج امروز نشد 28 سنت ؟
برو بگیر بخواب :joy::joy::joy:

ببچاره‌ی نادان
مثل اینکه کور تشریف داری و پیام های من رو نمیبینی نه؟
چقدر آدم چیپ و بیچاره ای هستی که این همه صبر کردی فشاری که بهت میاد رو اینجوری تخلیه کنی
خیلی بیکار و فقیر و بی پول و بدبخت و بی خانواده هستی که شخصیت اجتماعیت در حد جماعت افغان هم نیست
برای خودم متاسفم که با توی بی وجود هم وطن هستم

خطاب به دوستان عزیزم
بنده هر روز اینجا پیام میذارم و میتونید همین پیام های دیروز و پریروز و … رو ببینید
تحلیل پابرجا هست
به پیام های نخود مغز هایی مثل این هم توجه نکنید

اخه تو هم اوسکلی که بقول دوستمون اول صبح پاشدی که بگی دوج ۲۸ سنت نشده.
اینقدرم داغونی که نمیخوای قبول کنی که دوج الان با رتبه نه و ده بازار دیگه شوخی نیست.

تو هم چرت زیاد گفتی،قرار بود دوج رو هفت سنت بمونه

خب …کش بی خ ا ص یت بی مص رف پر رو توبیچاره که توهفت سانت تاهمین یه ماه پیش گیرکرده بودی بی شرف این تا22سنت رفت یعنی 300درصدتوچرا زرزرمیکنی آخه بد بخت ومن خیلی ازین ارزتوی سودم کورشوباشه

قیافت شبیه بغض یاکریمه:joy::joy:ی پروفایل درست بزار شبیه تحلیلگرا باشی بیشتر شبیه ضایعاتیا هستی :joy::joy:

گفته جمعه هنوزشب جمعه که نشده چرا عجله داری رامین صبرکن

تو ببند فقط تماشا کن بعدم زنگ بزن اتش نشانی بیاد خاموشت کنه یا پماد سوختگی بزن

آدم کودن و کم عقل ، چقدر بهت بگم ، تو مگه فضولی که میای دایه مهربونتر از مادر میشی ،
ما دوست داریم با این حرف ها دلخوش باشیم ، بتوچه، اگه دوج داری برو گم شو و بفروش اگه هم نداری برو گم شو از این صفحه و اینقدر فاز منفی نفرست. آخرین بارت باشه توی صفحه میبینمت ،

اقا تا جای که من یادمه شما گفتی ۷ سنت به بالا نمیره :joy:
من رو ۱۹ فروختم نزدیک به سه برابر سود الانم رو ۹ سنت خرید زدم
و نظرمم به شما اینه که اگه مشکل شخصی با دوج داری سمتش نیا

با ریال‌هات بازی کن و نمودار دوج رو هم ببین و توی ناامیدی و فقر بپوس😉

اون زمان که ایشون ۷ سنت میگفت عینکشو چپه زده انشالله میشه یه دلار چشت در میاد