سلام عزیزان ایشالله همیشه پرسود باشین اساتید کسی اگه میتونه بهم کمک کنه من ببت trc20خرید زدم ولی کیف پولم بیت با پایه trc10هس که انتقال و خرید انجام شده ولی تو کیف پولم نیومده و نشون نمیده یه هفتس چطور پولمو زنده کنم
دقیقا مشکل منم همینه ، من ۶ روزه خرید کردم و نیومده به کیف پول تراست ولت
اگر کسی از دوستان راه حلی بلده لطفا راهنمایی کنه
منم ۶ روزه همین مشکل رو دارم
وقتی بلد نیستین یه ارز رو بخرید و آدرس درست ولتتون رو بهش بدین رو چ حسابی و چ اصولی میاین وارد بازار ارز میشین دوروز دیگه هم سرمایتون صفر میشه میشینین میزنین تو سر خودتون
اول آموزش ببینین یاد بگیرین بعد خرید کنین یا اگه بلدم نیستین بسپارید دست کار بلدش
کاریش نمیشه کرد ادرسا باید یکی باشن
Trc10باtrc10
Trc20باtrc20
به صرافی که خرید میکنید اعلام کنید شبکه trc10باشه یاtrc20
اگر کیف پولتون بیت تورنت و وینک رو زیر مجموعه ترون بهتون نشون میده احتمالا باید تو کیف پولتون ترون داشته باشید که بیت تورنت یا وینکتون رو به شما نشون بده حتی شده 01. ترون
مشکلی نداره همه ما در کیف پول تراست والت همین کارو کردیم و روندش اینطوریه هم خرید هم فروشش. انتقال دادیم مشکلی پیش نیومد. دوستانی که چیزی نمیدونن الکی چیزی نگن و الکی مردم رو نگران نکنن. عزیز شما برو از جایی که خرید کردی پیگیری کن. حتما اون طرف نفرستاده به شما یاهم با فیلترشکن وارد کیف پولتون بشید
شبکه رو اشتباه زدی احتمالا بعنوان مثال اگه از شبکه Bep2 ارسال میکنی به تراست والت آدرس کیف پول تراست ولت شما هم باید Bep2باشه دقت کنید بیت تورنت توی تراست ولت 2 تا هست یه BTT خالی با شبکه TRC و یه BTTB که شبکه Bep2 هستش، به پشتیابی صرافی تیکت بزن