آقایون سبیلو برام فاقد اهمیت هستین پس الکی زیر کامنت هام ریپلای نکنید. قیافتون خیلی خنده داره . بعید میدونم حتی دیپلم هم داشته باشین. شبیه راننده کامیون ها هستین. فقط مونده شماها از ارز دیجیتال حرف بزنید😂
راجع به چی صحبت میکنی اینجا پیج دوج هست فکر کنم اشتباه اومدی برو پیک نوروزیتو حل کن بچه.
یکی توضیح بده این بچه دبستانی در مورد چی صحبت میکنه یه بار میگه مدیران دوج براش کاری نکردن دوباره میاد میگه دیسلایک میزنن بهش بعدش میاد میگه ۳ ساله تو ضرر هست ناله میکنه من اصلا متوجه نمیشم داستان چیه؟
نصف حرفات سبیل هست فکر کنم خاطره خوبی ازش نداری و صحنه های بعدی از مردان سبیل کلفتی که به منزلتون میان دیدی.
فقط ضر مفت میزنی ساکت باش تا پیام های مهم دیده بشه به ما چه کی پولتو نداده ساکت باش تا نکردمت.
داداش مشکل داری؟ مطرح بکن شاید تونستیم حل بکنیم.
ولی تو برا من خیلی با اهمیتی ماج کردنی، کی از مدرسه برگشتی جمشید فدات بشه؟
هیچی بابا سوژه جدید هست بچه ها فیلمش کردن
قشنگ معلومه یه راننده کامیون سیبیل دار داشته با والده گرامی جفتگیری میکرده و توی بچه کوچولو از لای پرده نگاه میکردی درد کشیدن م ا می رو میدیدی…بعدم توی اینمدت صیغه بودن والده هرازگاهی سرچولی بتوهم زده که خاطره بد از راننده کامیونا داری…تو خاندانتو بابای ناپیدات همگی جمع شین مگه واس راننده کامیونا بتونین بخورین فقط که لقمه نونی بندازن جلوتون شب گشنه نمونین مجبور به بکشی ن ا موس بشین که شدین
نمودیمون بس نوشتی مدرسه تعطیل مدرسه باز بابا یه چیز تازه بگو دوساله هر کی پیام مینویسه میگی مدرسه تعطیل باز
تورو کی کرده پولتو نداده؟
تو انخور کدوم قبیله ای؟
کاری که تو به این بچه مدرسه ای کردی نادرشاه به هندوستان نکرد.
اتفاق نظرات ایشون آینه عبرت برا تازه کارهایی مثل شما هست که با پول چیپس و پفک وارد کریپتو شدین و هر روز تو رویای پولدار شدن هستین بجای اینکه خودتو بزنی به نفهمی از نظراتش استفاده بکن نادان.
تو خیلی حرف مفت میزنی با این قیافه داغونت
چیه عزیزم سیبیلو ها …ت در آوردن اره؟؟؟؟