آقایون صد تومن دارم لطفا راهنمایی کنین تا برج دو لازمش ندارم نمیخوام پولم به ریال بمون بزارم تو این ارز. یا نه سود میده خواهشد راهنمایی کنین
الان وقت خرید نیست
داداش برو پیاممامو بخون اگه درست بود بخر این ارزارو فلوکی رو ۱۶ و صبر کن WIFبیاد زیر ۱۵۰ ازش بخر والسلام
بهتره ارزی بخرید که یهو صلح بیدار نشی ببینی صفر شده
به هیچ عنوان خرید نزن
بی چاره میشی
اگه پولت نیازت نیست خرید کن
وگرنه این بازار معلوم نیست ممکنه تا دوماه دیگه پولت پودر بشه
سرم امده که میگم
نکن
پس فلوکی رو رو ۱۶ و وایف رو روی ۱۵۰ بخرم درست ))
منظورتون ۱۵۰ تومان قیمت ریال
و برای فلوکی ۱۶ قیمت دلار شو میگید از ۲۴ بیاد ۱۶ یا نه قیمت ریالشو میکید
سلام دوتا ارز هوش مصنوعی بهت معرفی میکنم ..بدون سر وصدا دارن میرن بالا یکیش امروز ۲ تا ۳ بار پامپ کرد از ارزهای تا وارد هست با پشتوانه وقوی .حالا خودتم چک کن من خودم ۱۰۰ ملیون سرمایه داشتم تا برج ۴ باید برگردونم ..chapz…paal…حتما اینارو بخر با اطمینان بهت میگم من پال رو ۳۰ هزار تومن وارد شدم وچاپز رو ۲۰۰ تومن …بازم خودت برو چک کن …اینا هوش مصنوعی ولایه ۲ هستن
مایرو در حال حاضر بهترین میم کوین برای سرمایه گزاری
الان وقت خرید این ارز نیست ریسک بسیار بالایی داره صد میلیون نخر پنج میلیون بخر ک اگر ریزش کرد تلنگری ب زندگیت وارد نشه
بعدشم این همه ارز خوب هست ک هنوز آنچنان رشدی نکردن چرا طمع میکنید و روی شت کوین ها سرمایه گذاری هنگفت میکنید ک یه شبه راه صد ساله رو برید
شت کوین ها سود خوبی میدن وقتی رو به بالا باشند اما اگر رو به پایین باشند ضرر خیلی زیاد میزنن به آدم و گاهی تا چند سال طول میکشه برگرده اصل سرمایه
برای خرید با صد میلیون تومان صد ارز اول بازار بهترین انتخابه تحقیق کن بهترینش بخر
امیدوارم صد میلیونت بشه یک میلیارد رفیق.
پولت را بگذار زیر سرت و با خیال راحت شبها بخواب … وارد این بازار نشو
اره والا خواب و خوراک نداریم:joy: