بیت کوین و ماینر

سلام خدمت همه. ارز پپه 2 به خاطر بعضی اتفاقاتی که افتاده قفل شده. که توضیح میدم. 1 بخاطر این که اتهام کلاه برداری خورده 2 به خاطر اینکه کارمزد جهانی داره. 3تویتر این ارز بسته شده 4 حساب ارزی به نام شخص هست 5 صرافیوهای بزرگ این ارز رو قبول نکردن. سپاس ازرهمه منتظر پامپ این ارز نباشید تاوصرافیوهای بزرگ قبولش نکنند

خب اول اینکه همین ۱۳ دقیقه پیش توئیت زده دوم اینکه توی بایننس و کوکوین لیسته

خیالتون تخت مردم این بار سود میکنن به اونیم اجیرت کرده بگو پدر حامد میخواد جهش بزنه

پسر خوب پس چطور دو هفته پیش یه بسیار زیادی داد!!!

عجب. این کار سختی نیست از گوگل. و صرافی های بزرگ تحقیق کنید ببستید غیر از کوکاین که لیست کرده و همون زمان هم پامپ شده دیگه کدوم صرافی اینو لیست کرده. بنده اطلاعات ندارم اما شما هم بشین و صبور باش به حرفم قطعا میرسی. اون زمان تینک اطلاعاتی میفهمی کی داره

شما وقتی وقتی صرافی خارجی با حجم بازار رو با 4 تا صرافی ایرانی نو پو مقایسه میکنی تینک اطلاعاتیت مشخصه چه خبره

سلام خدمت همه دوستان. من خودم روی 90ریال خرید زدم حدود 300میلیون اصلا هم نگران نیستم چون این ارز آینده دار هست و با قدرت برمیگرده حیف که الان پولی ندارم میانگین کم کنم اما بماند به یادگار په په 2 تا 3 ماهه آینده بالای 70تومان خواهد رفت . پیشنهاد خرید و فروش نیست دوستان یا علی .