احتمال ریزش بیت کوین

سلام
یه سوال اگه من پولمو تبدیل به تتر کنم که الان قیمتش ۶۰ و با تتر ارز خرید کنم و هولدر باشم مثلا اگه چندماه دیگه تتر شد ۸۰ تومن بعد من ارزی که داشتم بفروشم و بخوام تتر رو به تومان تبدیل کنم هر تتر رو با حساب ۸۰ تومن بم میده یا ن

بله ، معامله با تتر یا تومان فرق زیادی نمیکنه در صرافی های ایرانی

بله نرخ تتر به دلار روزه بعدشما اونوقت بااین اطلاعات اینجا چیکارمیکنین؟

بله يخورده كمتر از ٨٠

نه چون سود کردی با ۴۰هزار حساب میکنند:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

خدایا خودت ظهور کن

اینجا دلاری خرید فروش میکنی

بله قیمت روز حساب میشه

اره میشه همون 80تومن،تتر همون تتره فقط قیمتش تو ایران بالا پایین میشه

آره الان با ریال معامله نکن. فقط تتر

تو اون زمان پولت رو ارز داری اهمیت نداره تتر کنی به ارزش اون ارز ارزش داره انگار یه سره تومن کنی…دلار به تومن…بیت کوین به تومن…
بیت کوین به تتر…تتر به تومن بشه همون بیت به تومنه…

با تومن هم ارز بگیری همینجوری میشه

سلام اگه تومان رو تبدیل به تتر کنی و تتر نگهداری کنی خب تو سود رشد تتر هم شریکی و زمانی که تتر رشد کنه تو سود کردی ولی اگر تتر خودت رو تبدیل به رمزارز مثلا بیت بکنی تو دیگه صاحب تتر نیستی و صاحب اون رمزارز هستی و وقتی بخوای اون رمزارز رو بعد ازمدتی تبدیل به تتر کنی باید در واقع تتر جدید با قیمت جدید بخری درکل فقط تو قیمت اون رمز ارز فقط سود و زیان کردی و از سود رشد تتر جا میمونی و کسیراون سود رو میکنه که تار رو در اون موقع نگهداری کرده و تو الآن داری از اون می خری موفق باشی

بله با احتساب ۸۰ تومن بهت میده

مهندس تتر هر موقع بخواهی نقد کنی به قیمت روز تتر محاسبه میشه نه به قیمت ارزی که داری
الان تتر 60 تومنه یعنی هر تتر 60 هزار تومان میشه حالا چند شال دیگه تتر چند بشه الله اعلم

بله قیمت تتر به روز است

آره دیگه پرسیدن داره..

به قیمت روز بهت میدن
بله همون ۸۰ تومن بهت میدن

بله دقیقا .و بهتر اینه که تومان دلار کنی و دلار بیت کنی با بیت ارز بخری

بله همینطوره ۸۰ تومان بت میده