تحلیل کیک: 70% دست نهنگ‌ها!

این بده این داااااارکه

خووب بخونید وقتی میگم کیک ته تهش ۱۵ تا ۲۰ دلار میشه دلیل داره

برید توو کوین مارکت کپ روو کیک بزنید
۷۰٪ این ارز دست نهنگ ها هست پس خودتون امید وار نکنید از این ارز بکشید بیرون اگه پول اصلیتون رو دوست دارید برید رو بلاکچین های اصلی
فقط ۱.۵٪ بیتکوین دست نهنگ ها هست و کل بیتکوین قیمتش دست ایناس
دیگه چه برسه به کیک که ۷۰٪ این ارز دست نهنگ ها هست.
:fuel_pump::fuel_pump::fuel_pump::fuel_pump::fuel_pump::fuel_pump:
هر جووو دوست داری شهلا

توو آنچین یه خصوصیاتی هست که هر ارزی با مقدارش که در کیف پولی موجود هست مشخص میشه آقایون خانومااا، بخدا من نه حسودم نه بخیل برید رووو بلاکچین هایی مثل سولانا BNB و اتریوم سرمایه گذاری کنید اگه سرمایه گذار هستید ، این ارز کاملا کنترول شده هست تا نهنگا که ۷۰٪ کار دستشونه نخوان بالا نمیره

نمونش کلی کارمزد از تراکنش های بلاکچین های مختلف داره میگیره و توکن سوزی میکنه مثلا
کجا رفت قیمت چرا بالاااااا نمیره
عاقل آن میدانن من چه گفتم

اره ۱/۵ میلیون هولدر داره کدوم نهنگ
خوده بیت دست نهنگهاست
بعدشم من خودم نهنگش باشم میزغرم بالا بره رو چه حساب نزارم بره بالا
تو خودت داشتی نمیزاشتی بالا بره
چی زدی؟

تحلیل من برای پنکیک روی چارت تکنیکال،
میتونه از شهریور به بعد این روند شروع شه برای پنکیک.
اما باید پیگیری رو ETF اتریوم هم داشت چون اگه تایید شه روند بیتکوین شروع شه زود تر می‌رسیم به ۲۰ دلار

داداش من دیتا دادم بهت که پولت خواب نره ، تو رو اتریوم و سولانا و بی ان بی زود تر بازده ایی خواهی داشت ،،، شما رو کیک بمون من چیکارم من خواستم نظرم رو بدم کمی آگاهی بدم از اطلاعاتی که دارم شما حق داری قبول کنی یا نه

تاریخ دقیق ندارم
باید نهنگاش شروع کنن که نهنگ اصلیش باینس هست چارت پایین میتونه بهت کمک کنه

نهنگ اصلیش بایننس داداش ، قیمت بره بالا اون باید پول بده به تو چرا میخوای متوجه شی
شما دادش هر چقدر دوست داری بخر لعنت به من حسود خوووبه !!!

داداش پیاما قبلنت هم هستن میتونی بری یه بار دیگه بخونیشون و دیگه ساکت بشی

لطفا اطلاعات اشتباه منتشر نکنید!! البته فک کنم اشتباه متوجه شدی ! اگه سایت bscscan چک کنی و توکن کیک سرچ کنی و بعد قسمت هولدرا چک کنی متوجه میشی اون ۷۵٪ مربوط ب آدرس سوختن کیکه(چون ۷۵٪ کل کیک ها داخل اون آدرسه البته تیتر آدرسم هم نوشته dead ینی مرده و از دست رفته یا سوخته) اما بهرحال چون کیک داخل اون آدرسه جز هولدرا آوردتش

اشتباه رو واسه چی گذاشتن میشه بگی ، من خودم رو ۲۳ دلار گیک خریدم ، واقعا مقاومتتون رو نمیتونم درک کنم ، بخر داداش شما بیا کلی کیک بخر من به ۲۳ برسم خروج بدم تو جای من بمون توو کیک ۳ ساله که پولم خوابید رو این اَن

اشتباه میکنی عزیزم ، هر جور صلاح میدونید اقدام کنید رو سرمایه گذاری تون من از خرید شما سود خواهد برد روی کیک زودتر بخرید که من میانگین خریدم رو ۵.۴ هست برسم به این عدد
۷۰.۱۲٪ مجموع دست نهنگا هست
۱۱.۸۳۳،۰۰ تعداد هولدر های کیک هست در کل

اتفاقا‌ کیک ارزیه که اصلا‌ دست نهنگها نیست چون تورمش بالاست . چی میزنین واقعا هرچی میشنوین میاین اینجا میگین

دارم سایت بهت میگم برو تو کوین مارکت کپ
نمیتونم عکس آپلود کنم وگرنه واست می‌فرستادم میدید اما دقیقش اینه که
۱۱.۸۲۳،۰۰ آدرس هلدینگ داره
۷۰.۱۲٪ از کیک هم دست نهنگاس
دیگه هم کامنت نمیزارم
هر کاری دوست دارید انجام بدید
من تارگت کیکم روی ۲۰ ۲۵ دلار هست نه بیشتر تاریخش هم از شهریورماه به بعد