تحلیل، صبر و امید (شیبا)

الکی گفتید بریم برای ۳۰۰ دلار صبح نفروختم الان ۲۰ ملیون ضرر کردم.
شماکه اطلاع ندارید چرا حرف مفت میزنید!!؟؟؟

کار به حرف کسی نداشته باش .. هر چی تحلیل و منطق خودت میگه رو انجام بده

داداش تو که اطلاعی نداری از بازار تکنیکی نداری تازه واردی چرا همچین سرمایه ای رو وارد میکنی و به حرف این جماعت گوش میکنی؟

عزیزم تقصیره مردم ک نیس بیت این رفتارو میکنه وگرنه تا سقفه قبلیش میره

کسی که با چند درصد اصلاح ۲۰ ملیون ضرر میکنه بهتره پنج شیش ملیون خرج آموزشش بکنه ک نخواد بیاد با نظرات اینجا معامله کنه

تو که به حرف این و اون می‌خری و می‌فروشی بیخود می‌کنی میای تو این بازار

دوباره میره بالا 1هفته بمون تا 250 تارو میزنه با تضمین من :smiling_face_with_sunglasses:

برو صحبت های منو دو هفته پیش یا یک هفته پیش نوشتم رو بخون متوجه میشی نظرتام حرف مفت نیست

شما اشتباه می‌کنی که با حرف مردم تصمیم میگیری.
الان من تحلیل میدم بیت اومد رو ۶۰ شما بپر تو چاه میلیاردر میشی.

بسم الله

و ربطی ب آموزش نداره هیچ شخصی نمیتونه سود روزانه یا هفتگی رو دقیق پیش بینی کنه فروختی بمون عجله نکن بمون 7 الی 10 روز 240 تا تضمینیه
میزنه من سرمایه شما رو گردن میگیرم تاوانشو بدم چون مبلغ زیادی نیست
ولی زمان سود 25درصد سود ارز رو به من میدین!

240 تا، تا 10روز دیگه ولی بیشتر نگه ندار :folded_hands:

هر چی نظرات دادم همه درست از آب در اومده

ب حساب حرف من نگه دار

تازمانیکه چشمت به دهن دیگران باشه و واسه خودت با توجه به همه چیزایی که میشنوی و میبینی پلان نداشته باشی ؛ ضرر میکنی دوست عزیز

قربونت شما که تکنیک داری بگو کی بخیر کی بفروشیم تا سود کنیم😐

وقتی سود میکنی میشه درایت و فکر خودت ولی وقتی ضرر بدی دلیلش میشن بقیه که آمار اشتباه دادن.وقت سود گرفتن میای اینجا از بقیه تشکر کنی که تو ضرر مقصرشون میدونی؟

تا زمانی که چشمت به دهن دیگران ضرر میکنی ؛ یعنی خودت هیچ پلان با ایده ای نداری؟؟حرف‌ها و نظرات دیگران بشنو و برای خودت یه پلان بچین و نسبت به پلانت تعهد داشته باش تا زمانیکه خلافش ثابت شده و در اینصورت دوباره پلانتو اپدیت کن . به خودت دروغ نگو مسولیت اشتباهاتت رو به عهده بگیر اشتباهاتت جزیی از تو هستند و برات تجربه به ارمغان میارن