من بیست روز پیش ۱۱۰ تومن لایوپیر رو روی ۱۵ دلار خریدم بعد اومد روی ۱۲ دلار من دیدم اینجا همه از آقا میثم میگن من هم گفتم ازش کمک بگیرم
بهش گفتم همه سرمایه ای که داشتم همین بوده توی ۲ روز نزدیک ۳۰ میلیون هم ضرر کردم الان چیکار کنم که حداقل تا عید پولی که ضرر کردم جبران بشه
بهم گفت لایوپیر ارزش ریسک نداره و احتمال رشدش کمه بفروشش و بجاش فایل بخر چون مطمئنم رشد میکنه فایل هم روی ۹ دلار بود
من هم ۸۰ تومنی که برام مونده بود روی ۹ دلار فایل خریدم
لایوپیر تا ۲۸ دلار رشد کرد ولی الان فایل بعد از بیست روز همون ۹ دلاره
اگر همون لایوپیر رو نگه داشته بودم ۸۰ تومنم الان شده بود ۱۹۰ میلیون
یعنی ضررم که جبران میشد هیچ ۸۰ تومن هم سود میکردم
البته میدونم در هر صورت خودم مقصرم ولی لطفا اینقدر مطمئن در مورد هیچ ارزی نظر ندین چون به نظر من این بازار اصلا قابل پیشبینی نیست
اولا دوست عزیز اگر خودت چیزی از این بازار نمیدونی بهتره هر چه سریعتر پولت رو بکشی بیرون چون ایلان جون و بر و بچ هم خوراکش شما ها هستین…در ضمن میثم اگر گفته چیزی میخاد بشه همه از روی تحلیل نمودار و اخبار موجود هست…که اونم بدون دوست عزیز برای صعود حتما ریزش و اصلاح وجود داره..درست میشه دسته بع فروش ارزت نزن…
دقیقا حرف حق رو زدی …تو بازار به نظر کسی اهمیت ندید
این آقا میثم معلوم نیست از کجا وارد شده خیلبارو به روز سیاه نشونده یکیش خودم نصف سرمایمو لز دست دادم بخاطر تبلیغات و تحلیلهای چرت این آقا
میثم کلاهبرداره،مراقب باش،سال پیش با شتکوینی ک تبلیغ میکرد خیلی هارو انداخت تو ضرر…
اصلا دیگه بهش دست نزن وجابه جا نکن شک نکن بازار بر میگرده چون رشد اصلی آلت کوین ها مونده ونگران هم نباشید تا دو ماه بیخیال این پول بشید باسود حتما خارج میشید فقط جا به جا نکنید دیگه
خب شما که هیچگونه اطلاعاتی در مورد این بازار ندارین، اصلا
چرا اومدین.
ضمنا، نکنه انتظار دارین یه مقدار پول بیارین در عرض چند هفته
چندین برابر بشه و برین؟
اینجا آدم داریم سه ساله هولدره. شمام دیر اومدی، نخواه زود بری! دو ماه صبر کن و دست به هیچی نزن، سود و اصل پولت
رو بردار و ازین بازار، برو. چون صبر نداری.
در آخر، لطفا مسئول خریدای خودتون باشین و دنبال مقصر
نباشین و از میثم و اژدر و بهنام و اقدس…مایه نذارین.
چرا روزی که فایل تا نزدیک ۱۲ رسید چیزی نگفتی باید تشکر میکردی
دوست عزیزدقیقااین بازارهمونی هست که شماالان داخلش هستی..اگه الان باناراحتی بفروشی بری بله ضررکردی ولی اگه صبرکنی شیرین سودت ومیگیری خیلی راحتتر ازچیزی که فکرش روبکنی..این بازارسرمایه روازآدمهای عجول میگیره به صابرین همین..اینم یادت باشه بایدیکی ضررکنه تاریکی دیگه سودکنه.. سعی کن بازنده نباشی دوست عزیز..سال نومبارک..