تحلیل گرا چی شدن؟الان گ باید تحلیل بدن غیب شدن؟کی سبز میشه بازار ؟دلیل این ریزش ناگهانی چ بود ؟
سلام
دوست عزیزریزش چیه ای بابا۴یا۵حتی۶یا۱۰هزارتاکه ریزش حساب نمیشه چرااگه الان شده بود۴۰هزارتامیشدگفت ریزش اگه بخوادبریزه که نمیریزه همچین میریزه درعرض۲روزبیت بشه ۲۵هزارتاپس اصلاح هستش اصلاح پسرخوب۲سال تواغما و… تو… کوما… بودیم فقط الان بیت فقط صعودی هستش ای بابانگین انقدرریزشی ریزشی ریزشی
اگه قرارباشه یگسره بره بالا پس بقیه چی خیلی ها میخوان سوارشن ولی نمیتونن پس یه اصلاح ۵یا۱۰هزار دلاری وفرصت خرید که مردم بتونن بیت بخرن هم الت پس با فکر واندیشه خودتون جلوبرین من فقط میگم صعودی هستش وبه زودی یگ الت سیزن خوبی درراه دارین مطمئن باشیدبیت انشالاه بالای ۸۰k هموطنان عزیزم امیدوارم سال خیلی خوبی داشته باشین وسال جدید رو پیشاپیش به همه شما هموطنانم تبریک وشاد باش عرض میکنم. شاد وپیروز باشید
…
کی برمیگرده بالای ۷۲
به نظر من وخیلی ازاساتیداحتمال ۶۰درصداز امشب یافرداشب استارت بالا روبزنه بازم تصمیم باخودتون هستش خریدیافروش…
بازم میگم تصمیم گیرنده خودتون هستین با حرف من یا تعدادی دیگرکاری انجام ندین… ولی میدونم یه پامپ۳۰۰درصدی شیب داره به همین زودی ها