شکستن مقاومت بیت کوین و پیش بینی سقوط

:red_circle:تا سرمایه زندگیتون که به سختی و زجر در میاد از دست ندادین از کل ارز دیجیتال خارج بشید ، بازار شده بازار شت کوین و کلاهبرداری ، من در تاریخ 18/ Mar/ 2024 کلا از ارز دیجیتال خارج خواهم شد و هیچوقت بر نمیگردم

به نظر شخصی من این بازار ارز رو ساختن جیب مردم رو خالی کنن

چرا الان نمیری چه فرقی میکنه؟ من اگه برام ثابت بشه دقیقه اول میرم یا شماهم عامل صرافیا هستی؟

بعد اونوقت دوست داری همه اینجا هم شما رو چون نتونستی هوشمندانه خرید و فروش کنی تو این بازار حضور داشته باشید همراهی کنند؟
چون شما تو این بازار نتونستید سود کنید دلیل نمیشه این بازار کلاهبرداری باشه بازار دیجیتال اصول و قواعد خودش داره یکبار بشین دلایل خودتون روی کاغذ بنویسید و اینبار بجای انتقاد از بازار از روش فعالیت خودتون انتقاد کنید
اگر صادقانه این کار انجام بدی متوجه خواهی شد که این بازار نیست که مشکل داره این ما هستیم که نتونستیم بازار دیجیتال درک کنیم در همین چند روز گذشته ۱,۲ میلیارد دلار عده ای اینجا ضرر کردند ولی خیلی های دیگه هم سود کردند
خیلی ها دیدن چون بیت کوین داره میره بالا آمدن خرید کردند وقتی هم دیدن داره ریزش میکنه با ضرر فروختن
این یعنی اونجای که باید می‌فروختند خرید کردند و اونجای که باید می‌خریدن فروختن
رفتار هیجانی و احساسی ما طمع و یا نداشتن قدرت ریسک و از همه مهمتر نداشتن دانش کافی بازار دیجیتال باعث ضرر میشه نه اینکه من ضرر میکنم چون بازار مشکل داره

مطمئنا میری با یه اسم دیگه میای

تو صددرصد از اونایی هستی که میخوای یه شبه پولت بشه چند برابر، و فقط هولکی یه ارزی رو میخری چون گفتن میره بالا و دوباره میفروشی باضرر میری سراغ بعدی، این بازار جای آدمای صبوره که مدیریت سرمایه هم بلدن و هر آدم عاقلی وقتی بازار میریزه باید بخره و تو اوج بفروشه، و الان وقت خرید و نگهداشتن آلتها هست، انشاالله که هموطنانی که صبور هستن و به موقع ورود میکنن به سودای چند صد درصدی خواهند رسید

هر چی میخواهی بردار ببر.
گیتار
رو با خودت نبر