مشکل در اتصال تراست ولت به ویگوسواپ

سلام هموطن عزیزی که به خواب های من خندید عب نداره خوبه که واسه لحظاتی باعث شادی شما شدیم:blush::slightly_smiling_face:اما اون عزیزی که گفت چی خواب دیدی دو ماه پیش که سرگردان بودم چی بخرم یه شبی خواب دیدم یه ساختمانی هستش که مردم صف بسته بودند واسه دیدن یه عالم در داخل اتاق منم بین صف بودم صبح بلند شدم یکم بیشتر فکر کردم یادم اومد راهروهای اون ساختمان آرم و لوگوی ریپل داشت.چند شب پیش هم میخواستم مقداری از ریپلم بفروشم سحری خوردم خوابیدم دم صبی خواب دیدم ایلان ماسک یه آدم معروف دیگه اومدن چادر زدن اطراف روستامون بخدا وعده ای تسلا تسلا گویان رفتن استقبلاش منم با چند نفر دیگه نظاره گر این منظره بودیم یهویی عموم که هشتاد سالش هستش برگشت گفت اون چهار ملیون میشه منم با تعجب گفتم مگه میدونی توکن هاش چقدره…
اینا خواب های من بود نمیدونم خواب هذیون کابوسه🤣
پیشاپیش عیدتون مبارک
ان شاا سال خوب و پر برکتی داشته باشین:heart::heart::heart:

خیلی خوبه اما از من بنده به دوست عزیز این نکته رو داشته باش بعضی از خواب ها راه زندگیتو نشون میده پس برا هیچ بنده خدایی نگو تو دلت نگه دار اگر نه دیگه از این خواب ها نمیبینی

داداش من خودم قبولت دارم شهریور خودم خواب دیدم میترکه
دوماه پیش میخواستم بفروشم همون شب دوبار دیدم میترکه مطمئنم میترکه دیر زود داره ولی مطمئنم میترکه
انشاالله همه سود میکنن

توی خوابت یکی بهت اس ام اس نداد که سکه زیر خاکی پیدا کرده و میخواد بهت بفروشه ؟:grin::joy::joy::joy:

داش جان مادرت کمترجوک بگو منفجر شدیم :))))))))

یاد خوابهای نقی معمولی افتادم

دهنت سرویس پسر کمتر فک کن به ریپل :rofl::rofl: