دوج از همین جا تا ۱،۸۰ ، سقف قبلی را میزنه حالا یک ماهه دیگه یا یکسال دیگه ولی این سقف را میزنه یعنی حدودا ۱۸ برابر ،، یعنی اگر ۱۰۰۰ دلار بخرم با سود ۱۸۰۰ درصدی میشه تقریبا یه چیزی اگر شتباه نکنم میشه ۱۰۰ هزار دلار ،، من از بس که از این شاخه به ای شاخه پریدم نصف سرمایه ام رفت ، دیگه کلا دوج را خریدم و دیگه به هیچ ارز دیگه ای فکر نمیکنم، واقعا کلمه صبر طلاس
یه حساب و کتاب ساده رو بلد نیستی انجام بدی چطوری تارگت ۱دلار و ۸۰سنتی میدی
این عددو از کجات در آوردی
تو این که دوج عالی هست و صعود خفن پیش رو داره که شکی نیست
ولییییی عزیزم
هزار دلار ۱۸۰۰ درصد صعود کنه میشه صد هزار دلار؟؟؟؟
عججببب
مراقب داراییت باش عزیزم با این حساب کتاب هایی که میکنی نگران خودت و سرمایت شدم
خواب دیدی خیر باشه . یعنی هیچکسم به اندازه تو نمیدونه که 1000 دلار بخره بعدش 18 برابر بشه پولش مفت و مجانی آره؟؟ مگه کارخونه چاپ پوله؟؟؟ میدونی چرا نصف سرمایت رفته؟؟ چون هدف این قمارخونه همینه که تو سرمایت بره نه اینکه بهت مفت پول بدن . پنیر مجانی فقط توی تله موش گیر میاد . منتظر تارگت های پایین تر برای دوج باشین همتون .
تو یکی دیگه خفه خون بگیر بی سواد . سمپاش عقده ایی
رامین پنج سانتی تو چرا این وسط میسوزی
اصلا پولشا دوست داره اتیش بزنه به تو چه ربطی داره
وای که چقدر تو بی شخصیتی وای که چقدر تو سبکی
دوج که قرار نبود بیشتر ۷ سنت بشه رفت تا ۲۱ من جا تو بودم دیلت اکانت میکردم و میرفتم ولی تو خیلی پرو تر از این حرفایی.
رامین چرا گیر دادی به دوج ولش کن😆
خودت به چقدر برسه میفروشی؟
اصلا حذف بشه تو چرا ناراحتی وایسادی اینجا چیکار داداش هیچ چیزی اینجا معلوم نیست من خودم بارها بارها تو ضرر فروختم بعد فروش بالا رفته این بار دوم هلد کردم اولیش رو ارز ترامپ بود 3/4ماه نگه داشتم خوب سودی بردم شاید حدود 7برابر ولی کلا50دلار گذاشته بودم حالا دوج خسته کننده هست ولی پامپشم یهویی هست نه در طول زمان مثلا ی هفته ای این ارز پامپی در سه الی چهار روزه انجام میده ولی زودم برمیگرده هواستون باشه پامپش سریع و دامپشم سریع باید هوشیار باشی تو اونجا که نامید شدی پامپش شروع میشه ایلان ماسک خیلی حیله گره روباه مکاره هواستون باشه من نظر شخصیمو گفتم هر کسی عقل داره. منم این هولد تو این بازار برای بار آخره هیچ چیزی جای آرامشو نمیگیره خواب راحت پیش خانواده فقط نترسید نزدیکه هر چی که هست الکی ارز 10مارکت نیست این دوج حیله گر