سلام به هموطنان عزیز میخواستم پیشاپیش ای عید پاک آریایی بختیاری ره به همه هموطنای تبریک ایگوئم به نظرم امثال قراره بازار صعودی بشه و همه سود زیادی ایکنیم. میدونمه که مردم زیاد پیل ندارنه امیدوارم همه در سال 1402 به پیل و آرزوهاتان برسینه، والا ایرانیا لایق بهترینانه مردم ما برترین و بهترین و باهوش ترین مردم دنیانه و لایق پیلدار شدن. من تزمین ایکنم اگر ترس رو بزارینه کنار و با چند تا کنتور قرمز خودتونه نبازینه همه پیل دار میشینه
خود من چند بار کنتور قرمز زد بی بی دوج ترسیدم فروختم ولی فرداش رفت بالا سود داد پیل همه ی زیاد کرد ولی من از ترسم فروخته بودم و فقط نشست حسرت ایخردم. خودتانه نبازین. من امثال رو سال بازگشت به هخامنشیان نامگذاری میکنمه اونم با وسیله ثروتی که قراره بازار به ما بده. زنده باد نوروزتان پیروز
الهم اشف کل مریض
تو هم خوب می شی انشالله البته برادر لر عزیزم من تنها با اون قسمت توهم زده ی حرفات اشاره کردم والا بهترین آرزوها رو برای شما و همهی هموطنان با غیرت لر از خدا طلب می کنم
آریایی بختیاری؟.حتما کوروش هم جدت هست:sweat_smile:
درود برتو برو بخوان زادگاه کوروش کجا بوده بعد بیا بگو کوروش جدت بوده یا نه من بختیاری نیستم ولی اصالت بختیاری را هیچکس نداره اینا تاریخ میگه واسناد تاریخی ولی متاسفانه ولی متاسفانه ماایرانیها ازنیاکان خودمون فاصله گرفتیم
سال نو همگی مبارک:heart: