سال۱۴۰۷…قیمت دلار۹۸۴۰۰۰هزار تومن …
کامنت بعضی دوستان [ بخرم یا صبر کنم بیاد ۹۸۰۰۰۰ تومن سود بیشتر کنم چون ریس جمهور وعده داد پاین میاد ]
اخه عزیز من سود چی بکنی سود زمانی سود محسوب میشه که مساوی اقلام اولیه زندگیت نباشه که با هم بالا برن یعنی دلار بشه ۵۰۰ هزار تومنم شما همون یک کیلو گوشت میتونی بخری
اشتباه شما همینه که فکر میکنی طرف قراره پول اقلام اولیه زندگیش رو دلار و طلا کنه بعد با همون بره گوشت بخره. طرف وام سنگین با بهره کم به هزار و یک اطوار جور میکنه، دلار میخره و تو چندتا بازار دیگهام سرمایه گذاری میکنی گاها سود کمتر از 6 ماه کار دلالیش کل وام رو صفر میکنه! و باقی مونده مبلغ میشه اصطلاحا سود طرف که باز میتونه سرمایه گذاری کنه.
نمیره هزینه ماهانهاش رو تبدیل به دلار کنه بعد باز بره دلار و ریال کنه و بره گوشت بخره که(اگر چه ظاهرا اینکارم کنه باز جبران فرصت کرده)
و البته که خرید دلار/مسکوکات/فلزات با ارزش = حفظ ارزش پوله.
شما اگه 1397 با 34/000/000 میلیون تومن میومدی 10هزار دلار میخریدی الان میشد 610/000/000 که احتمالا میشد همون پژو پارس 97 رو 1402 بگیری ولی اگه نقدینگیتو به ریال نگه میداشتی امروز با 34/000/000 میلیون تومن موتورم بهت نمیدادن.
موتور نو شده صدتومن کاکو
اشتباه شما هم اینه که در محاسباتتون زمان رو حساب نکردید ..یعنی باید دلار بالا بره بفروشه سودشو وامشو تصفیه کنه بعد بتونه تو املاک و جاهای دیگه سرمایه بزاره درست …ولی عرض کردم دلار مساوی با تمام کالاها در ایرانه پس بنابراین دلاربمحض بالا رفتن تمام کالاها از زمین سکه و غیره مساوی بالا میرن پس سود نداریم فقط حفظ ارزش پول است