مشکل در واریز وجه به صرافی

دوستان قدیمی شاید منو بشناسند ولی این پیام رو برای افراد تازه میگم در جریان باشید ضرر نکنید. گالا یک پروژه مرده هستش و اگه بازی های این تیم رو تست کرده باشید متوجه میشید که بعد از چند سال هنوز یه بازی متوسط که مردم دوستش داشته باشن نساخته و حتی به خیلی از قول هاش تو این چند سال عمل نکرده و مرتبط مشغول آزاد سازی توکن تو این مدت بوده. ولی با این حال تو بازار صعودی پروژه هایی که با نماد سگ و خروس و … هم رشد میکنن، گالا هم قطعا تو بولران رشد می‌کنه و می‌تونه به تارگت معقول ۱۸تا ۴۰ سنت برسه ولی تارگت های بالا تر رو بهش فک نکنید. این تیم سابقه بدی تو فروش بیشتر وقتی قیمت‌ها میزنه بالا هم داره. حرف آخرم اینه قطعا اونجا ها بفروشید چون من گالا رو پروژه ای میبینم که بعد از این بولران میمیره. اگه دنبال موقعیت خرید هستید ناحیه اول ۵ سنت برای خرید و ناحیه دوم ۳.۶ سنت هست(قبلش یه رو بالا میزنم از همین ناحیه ولی در نهایتا حتما ۵ سنت رو میبینه)

چی میگی پروژه مردس چرت میبافی چرا تازه گالا سواپ راه اندازی کرده رشدش هم بخاطر همین بود پروژه های خوبی دارع لانچ میکنه

برادر این بولران ک میگین کی هست ایشالا؟؟

سلام
به محدوده ۱۸تا۴۰سنت چه زمانی میرسه تحلیل شما تواین مورد چیه آیا بزودی اتفاق میفته یا زمان می‌بره ممنون

تاریخ دقیق بولران معلومه یا مثل هاوکینگ مشخص نیست

قطعا حرف شما درست است منم قبول دارم

خجالت بکش مرد حسابی تو خیلی باشه دیروز تازه فهمیدی ارز آدم یا حیونه برو بخواب عنوو

اولا شما بگو کدوم بازی این ارزو تست کردی ؟ چون برای تست بازی هاش باید پول بدی تست کنی همینجوری رایگان نیست .دوما من چک کردم تقریبا همه توکناش آزاد شده و مشکلی از بابت تورم نداره .از لحاظ پروژه هم اگه یکم تحقیق کنی در موردش میفهمی این قیمتا براش خنده داره

شما هم نکنه فامیلات از این ارز خریدن که داری حسادت میکنی همش اینجا پلاسی خب برو ارز خوب بخر