آماده باشید برای بیت کوین 20 هزار
سولانا 6 دلار
به زودی …
کل بازار اسکم و کلاهبرداری هست
،
آماده باشید برای بیت کوین 20 هزار
سولانا 6 دلار
به زودی …
کل بازار اسکم و کلاهبرداری هست
،
پسر عاقل کمتر زر بزن
می بینم روزی که کسایی که بابا ضرر فروختن بشینن گریه زاری. این برای پیاده مردن ادمهای امثال شماست تا اونایی که موندن سود کنن.
من خودم شش ماه پیش پولم از ۷۵ میلیون رسید تا ۱۷۰۰ میلیارد الانم ۷۰۰ تومن اومده پایین اما میدونم یک ماه دیگه ۳ میلیارده و صبر میکنم. اگر میخواستم به امثال شما گوش کنم الان ۷۵میلیون ۷ میلیونم نبود
سم پاش عیدت مبارک ..کی گفتم فلوکی0.00017میاد ..بیت 63میبینه میره 76بعد 80…میاد 59
چی میگی واسه خودت؟
پول پفکتو برو خرج کن چون هر چ بخری حتی میلیون درصدم سود بده پولت ۵ میلیون نمیشع:joy:
به هیچ وجه بیت کوین زیر ۵۲ هزار دلار نمیره، البته ۵۲ هزار دلار هم مربوط به اصلاح امروز نیست و بعدا اتفاق خواهد افتاد، ریزش امروز اخرش ۶۲ هزار هست، اصلا نگران نباشین. یا علی
بچه برو تو کوچه خودتون بازی کن
ساقیتو عوض کن رفیق
سولانا ۶ دلار ، شبیه جوک
منم رو فلوکی و چندتا ارز هستمو نمفروشم
یکم بالا کرفتم اما مهم نیست خیلی خیلی خیلی احمال بالا رفتش زیادتره تا پایین اومدنش
البته تمام ارزها همینن
ببینیم چی میشه دیگه
امیدوارم فلوکی زودتر بره بالاتر بتونیم به سود بقیه ارزها هم برسیم
ازین نظر تو سرعت بالا رفتنش خیلی حساب کردم چندتا ارز داشتم دادم فلوکی گرفتم بعده سودش برم رو اونا
سلام و ارادت بعد از حدود سه سال از بورس باضرر سنگین آمدم بیرون ۱۰۰ م برام مونده حدود یک هفته پیش آمدم بازار ارز لطفا راهنمایی کن چی بخرم برای دو سه ماه یا بیشتر سرمایه گذاری کنم ؟ باتشکر
جدی میفرمایید