احتیاط در بازار

دوستان فايل كوين الان ديگه موقع صبره
اون لحظه كه گفتم فايل بين ٧/٦٦ تا ٨/٨٨ مياد و فايل كوين تا ٨ دلار هم اومد و با بيت ٥٩ كه اخرين تاچ پايينه بيت كوينه شايد همون عدد كه گفتم رو تاچ كنه ، قيافه اون ادمايي كه ديسلايك كردن ديدن داشت ميدونم

اما الان ديگه موقع صبر كردنه اخه الان و ٣١ روز مونده به هاوينگ كي فايل كوين كبير رو ميفروشه

بين ٤٧ تا ٥٧ سنت ريپل هم به سبدتون اضافه كنيد
ارز ldo رو هم گفتم پله اول ٢/٧٠ كه تاچ كرد دومم هم ٢/٣٦ رو تاچ كرد و ٢ دلار كه اگه بخريد گل رو زدين
ارز دوج كوين رو گفتم روي ١١ سنت و ٠/٠٨ بخريد
ارز ton - link - ada- dojcoin - shiba- matic - arb- op-pepe- fantom- fet- sui-egld- grt- caw

بچه ها من فايل رو ازش نوسان خواهم گرفت بيشترين پولمم كه ٦٨٠ تومنه روي فايل سرمايه گذاري كردم و زير ١٠٠ دلار نميام بيرون

درسته من شيبا ١٠هزار واحد خريدن - ريپل روي عددي كه گفتم و ٢٠ تومن خواهم خريد - متيك ٣٠ تومن ميخرم - ada حدود ٢٠ تومن - caw حدود ١٠ تومن - sui حدود ٢٠ تومن - ldo حدود ٥٠ تومن و … خواهم خريد

سلام .آقا رضا ناز شستت. خوبه که من اینجام و فایل خریدم تا با شما و تعدادی از دوستانی که واقعا بدون چشم داشت حاصل چندین سال ضرر و تجربه رو با ما در میان میزارن .زنده باد.

محمد رضا عزیز ممنون میشم جواب بدید من میخوام یه کم فایل بخرم به نظرتون از این پایینتر میاد یا رو ۷.۷۰بخرم ممنون میشم بگید به نظرتون تا کجا میاد پایین

و نظرتونو در مورد ارز پنکیک سواپ میخواستم بدونم رو ۵دلار خریدم به نظرتون جای رشد داره و کوتاه مدتی تا چه عددی میتونه بره بالا .یک دنیا تشکر بابت راهنمای و کمک کردنتون