معرفی یک ارز جدید

سلام میثم داداش صرافی خارجی نصب کردم اما فعلا تک ارز فقط رو فایل کوینم .فیفتی هم خریدم ۹۱۰تومان الانم خیلی تو ضررم امیدی هست بالا بره به این زودیها .ون اعصابم روفایل خیلی داغونه رو ۱۱نفروختم الان کلی سود میکردم و رو۸میخریدم

محسن جان داداش شما فیت فای رو نخریدی نخریدی رفتی رو نوک موج پنج کوتاه مدتش خریدی ؟!!! چرا آخه ؟؟ شما که چند ساله تو این بازاری داداش ! چرا با من قبلش مشورت نمی کنی آخه ؟ بعد از من تو صفحه فایل کوین پرسیدی یه ارز دیگه می خوای بخری گفتم PBR روی ۰.۶۳ بخر نخریدی دو هفته بعدش پامپ صد در صدی کرد !! جی آر تی جزمی گفتم بخر نخریدی !! چرا داداش ؟؟ الانم دیگه نگران نباش اواخر امواج اصلاحیشونه ! شما فقط به من بگو کدوم صرافی هستی و اینکه حواست به نگهداری رمز سیستم دو عاملی و دیگر رمزها باشه !! بقیش قابل حله نگران نباش !! نزدیک سال جدید هم هستیم انقدر مضطرب و نگران نباش برادر !! سال نو هم تبریک‌ می گم هم به شما هم به همهٔ هموطنهای عزیزم :heart::rose:

جالبه هر دفعه می خوام از این اپ برم شما باز منو می کشونی اینجا !! چرا خداییش ؟؟ :sweat_smile: کوین مارکت کپ که راحت تریم داداش ..

داداش جان میگم تک ارز فایل کوین هستم چیو بخرم.یه روز پول دستم اومد فیفتی رو خریدم ۱۰ملیون .دیگه همین نمیدونم با فایل چیکار کنم خیلی رو اعصابه

داداش سال نو شما و خانواده ی محترمتونم مبارک باشه انشالله سالی پر از خوشی و سلامتی برای خودتون و پدر مادر عزیزتون.من مکسی دارم راستی دوستم واسم نصب کرده الان راستش باهاش کار نکردم .تا تکلیفم با فایل روشن نشه نمیتونم ارزی بخرم .پول ندارم فعلا .به نظرت فایل تا کی خیال بالا رفتن نداره

ولو هم که واسه دوستم گرفتم اونم تو ضررم

میثم جان داداش نیستی عزیزجان..حالایه عده ازخودراضی وبیخودازشماانتقادکردن گناه اوناروپای ماننویس خواهشا..من مطمئنم خیلی ازبچه هاشمارودوست دارن به خودتون وتحلیل هاتون ایمان کامل دارن.. پس بااین حساب ماروازوجودپرخیروبرکتتون بی نصیب مگردان..سال جدید روتبریک میگم وامیدوارم درکنار خانواده لحظات خوشی راسپری کنید..:rose::rose::rose:

زنده باشی حبیب خان عزیز بزرگوارید شما :folded_hands:t2: خدا شاهده خسته شدم !! نه به دلیل بی احترامی ها !! این اپ گاهی اوقات کار دسته من داده چند بار تا حالا !! جواب می دم دیر تأیید می شه یا اصلأ نمی شه کلأ !! اینها هم وقت زیادی می گیره هم انرژی .. نه فقط از من بلکه برای بقیه هم به این شکله ..
حبیب خان بنده هم برای شما و عزیزانتون برای سال جدید سلامتی، برکت و شادی آرزو می کنم !! :rose::blush:

خب برو دیگه پاک کن برو

قربونت برم داداش خداروشکر داداش برگشتی واقعا این آپ و ارز دیجیتال بی تو معنی نداره دلخوشی ارز دیجیتال یعنی داش میثم بزرگ.داداش نظرت راجب فایل چیه .به نظرت نگه ش دارم .تک ارز فایلم چیکار کنم دستور چی هست بزرگوار میثم جان

من حدود۵ماهه باهات آشنا شدم ضرر نکردم دربست در خدمت و گوش به فرمان جناب عالی هستم.بگی الان برو از ارز دیجیتال واسه همیشه میرم بگی بمون میمونم…ما همه سرباز تویم میثمی .گوش به فرمان تویم میثمی.در ره تو جان ودل دهیم میثمی .خلاصه ما نوکر تویم میثمی.شعرو حال کردی

والله دروغ چرا زیاد وارد نیستم به خدا دوستم دو سه باری توصیح داد زیاد حالی نشدم

تو مگه نمیخواستی بری اینجا داری چیو میخوری

پاچه چند میخوری

فضولیش به تو نیومده سرت به کار خودت باشه. بچه قشنگ

ببندش لاشی حالا که دوس داری سوراخ😊

سلام داداش سرویس شدم تا پیدات کردم:grin::grin: کویین مارکت چطوری باید پیدات کنم بلد نیستم