معرفی یک ارز جدید

وقتی دوج رو میخواستم بگیرم ۱۱۰۰ تومن بود و گرفتم تا ۱۵۸۰۰ هم بالا رفت و نفروختم .میدونید چرا ؟ یک روز تو اتوبوس خط تهران اصفهان نشسته بودم و یک پسر که یه دسته گاغذ دستش بود وارد اتوبوس شد و گفت بیت کوین میفروشم اونوقتها بیت کوین کاغذی بود و قیمت هر بیت کوین ۱۰۰۰۰ تومن بود من نگرفتم چون اطلاعات و اعتقادی به این چیزها نداشتم .پیر مردی کنارم نشسته بود که ریش پروفسوری داشت و بهم گفت پسرم بخر ضرر نمیکنی من بااینکه پول داشتم بازهم نخریدم و اون ۵ تا خرید برای خودش .از اون وقت خیلی سالها گذشت و یک روز یک دوست اومد سراغم و گفت بیت کوین میدونی چیه من بازهم اطلاعی ازش نداشتم و بعدش که رفتم روش تحقیق کنم فهمیدم ۱۸۰۰۰ دلار شده .یاد اون لحظه ای افتادم که دونه ای ۱۰۰۰۰ تومن میدادن و من نگرفتم .رفتم دوج و ترون و ریپل گرفتم چون پولم به بیت کوین نمیرسید دیگه و با خودم عهد بستم که نگهش دارم و فکر چیزی رو نکنم .یروز نتیجشو هم خواهم دید .شما هم اگه دراز مدت فکر کنید مطمئن باشید هیچوقت ضرر نمیکنید

سلام شما نویسنده ای عزیزم با اینکه بیش از یک دهه از تاریخ ایجاد شبکه بیت کوین میگذره اما شما هنوز هم نفهمیدی بیت کوین چیه
تو اتوبوس بیت کوین می‌فروختن ؟!:neutral_face::neutral_face::woozy_face::woozy_face:
اونم بیت کوین کاغذی🤦
بیت کوین دونه ای ده هزار تومن و اون موقع فرمودی دوج چقدر بود قیمتش ۱۱۰۰ تومن
بهت پیشنهاد میکنم تو همین اپلیکیشن برو تاریخچه قیمت بیت کوین و دوج رو ببین بیشتر از این خودت رو مضحکه نکن

بله واقعا تنها خوبی این بازار اینه که در دراز مدت کسی ضرر نمیکنه مثل بورس ایران نیست که بعد دوسال به پول خودت هم نرسی

برگرفته از کتاب مارمولک ها شنا می کنند🙏

به اینا میگن ارز دیجیتال اصلا چیزی به اسم بیت کوین کاغذی وجود نداشته جالبه کلی آدم هم لایکت کردن بیخودی مردمو سر کار نزار یا اون دروغ می‌گفته یا شما ارز دیجیتال اسمش با خودشه اگر قرار بود کاغذی باشه که میشه همون اسکناس

کلا فلسفه کریپتو دیجیتاله نه کاغذی.. بیت کوین کاغذی نشنیده بودم..

اون وقت چه یالی بیت کویین کاغذی بوده؟:thinking:
بیت کویین کلا در مقابل فیات هست و بر مبنای دیجیتال بعد شما میگی کاغذی میفروختن؟
کلا ما هیچی بیشعور به شعور خودت احترام بزار…

دروغ قشنگ و معنی داری بود …

هنوزم بعد گذشت سالها بازم اطلاعاتت کمه

منظورش کیف پول کاغذی هست

اون فال بوده نه بیت کوین خوابتو اشتباه تعریف کردی

دوج و ترون رو بردن یه جا کاغذی بهت دادن یا مثل بقیه انسان‌ها از صرافی خریدی ؟ دوجش احتمالا روپایی میزده . ترونش هم سیگار میکشیده . این مزخرفات چیه بلغور میکنی عمو !! بیت کوین کاغذی !!!

بردنش یه جا به هوای بیت کوین کاغذی دستی به سر و گوشش بکشن !! مقصر سایت وزین ارز دیجیتاله که به هر نخاله ای اجازه اظهار وجود میده !!

ای شیطون از اینا که تو قفس ی طوطی هم نوک میزنه برمیداره … اگه میخریدی توش ی بیت شعر حافظ نوشته بود که پولدار میشی و بختت باز میشه :rofl::rofl::rofl:

دمت گرم عزیز

فقط دوج
نوبت دوج هست که عیدی بده
حواست باشه این روزها نگاه ها به سمت دوج هست
ادمین گزینشی عمل میکنی
مرد باش . ادمین باش

کله پوک چرا دروغ میگی اخه بیت کویین کاغذی چه صیغه ای هست متاسفم برا اونایی که لایکت کردن

همیشه قرار نیست تا ابد رشد کنه، گاهی طی زمان خیلی چیزها بی ارزش میشن، شاید ۵ یا ۱۰ سال دیگه مردم بخندن به این چیزا که در گذشته یه عده میرفتن پول میدادن برای خرید باد هوا! همیشه وضعیت ممکنه اینگونه نباشه، ممکنه همین بیت کوین ده سال بعد یک ریال نیارزه

خیلی سعی کردم پاسخ شمارو ندم. ولی نتونستم. دوست عزیز بیت کوین کاغذی چیه؟ آخه این چه حرفیه میگی شما؟ نمیدونم شاید کسی برای شما تعریف کرده شماهم منتقل کردی. ولی به اون شخص بگو میدونی بلاکچین چیه؟!!
میدونم خیلی از هموطنام هولدر دوج هستن. از صمیم قلب آرزومندم یه سود حسابی ببرن. به احتمال زیاد در بولران فعلی این اتفاق بیوقته. امیدوارم همه ایرانیهای داخل کریپتو در این سال نو اینقدر پولدار بشین که تمام آرزوهاتون براورده بشه. ولی شما داری یه شتکوین بدون ماکس ساپلای رو با بیت مقایسه میکنی؟! عزیز دل باور کن ورود به این مارکت یه سواد حداقلی میخواد. آخه بیت کوین کاغذی؟؟ یاد پدربزرگا افتادم که از اسکناس پنج تومنی و یک تومنی کاغذی همیشه یاد میکنن!

اون زمان بیت کوین کاغذی بود؟دقیقا کدوم زمان؟خب چیشد که بعدش از حالت کاغذی خارج شد‍؟بخاطر احترام به طبیعت و جلوگیری از قطع درخت؟
داداش بنظرم یخوره بیشتر در مورد ارزهای دیجیتال تحقیق کن بعد روش سرمایه گذاری کن

بیت کوین کاغذی :thinking::thinking::thinking::thinking::thinking::angry:

از کجا آوردی اینو