تبریک نوروز و توصیه‌هایی برای موفقیت در بازار کریپتو

درود به همه رفیقای گل امیدوارم سلامت و پر روزی باشید.
سال نو برای همه پر از شادی و نعمت و سلامتی باشه.
بعد از چندماه از آخرین پیام من فقط خواستم تبریک نوروز بدم و برای هممون آرزوی بهترین ها رو دارم.

نمیخوام حرفم به تحلیل و صحبت از بازار ادامه پیدا کنه ،
فقط همینو بگم که تمام این بالا و پایین ها و قیمت‌هایی که این روزا هست، در ماهای آینده واقعا آرزو میشه، امسال سال خوبی برای کریپتو هست و اگر تنها دو عامل رو به موقع کنترل کنید و باعث فومو از هر دوسر باز، چه بالا و چه پایین نشید مطمئنم سود خوبی رو بدست میارید، این دو عامل ترس و طمع هستند که حقیقتا کنترل به موقع همین دو اصل در بازار مالی باعث پیشرفت و کسب سود میشه، در کنار فاندامنتال و تکنیکال اگر بر استراتژی که از قبل تایین کردیم پایبند نباشیم در نهایت به ترس و طمع دچار میشیم و همه با این حال آشنا هستیم که چه موقع هایی از سر طمع سود تبدیل به ضرر شده .
بازم تاکید دارم مخصوصا برای اون رفیقایی که تازه وارد این بازار شدند آموزش ببینید تا بتونید حقتون رو از این بازار بگیرید ،
این بازار با شانس و درهایی الهی بیگانه است و دعا جواب نمیده چون واقعا با تمام هر چیزی که بلد باشی گاهی بازم رکب هایی داره که میبینی خلاف جهت تحلیلی که کردی پیش میره ،این اشکال نداره حداقل میدونی خودت با علم خودت پیش رفتی نه از روی حرف دیگران و کامنت‌هایی که خونیدی.
.
امیدوارم هر آنچه خیر میخواهید بهش برسید⚘️⚘️
برای همه بهترین هارو آرزو دارم همچنین برای شما خانم اسم چی…

سلام آقا داریوش ، خوشحال شدم که دوباره پیام گذاشتین، من هنوز رو حساب حرف شما که گفتین این ارز سقف قبلیشو میزنه نگه داشتم، به امید اون روز …

درود و سلام بر جناب داریوش
من واقعا از لطف شما بزرگوار سپاسمندم
من با تحلیلهای شما پیش رفتم و حقمو از این بازار گرفتم
ممنون و هر کجا هستی
نونت گرم و آبت سرد
تنت سالم
سرایت سبز باشد
برایت زندگی آسان
تمام فصل سالت عید باشد
چراغ خانه ات پرنور
:heart::purple_heart::blue_heart::rose::folded_hands:t2::smiling_face_with_three_hearts:

دمت گرم آقا داريوش :heart::heart::heart:

اقا داریوش میشه یه تحلیل کوتاه مدت از slp بدی؟