ادمین لطفا تایید کن ، میخوام به کسانی که قصد خرید دارن اطلاعاتی درستی بدم که با آگاهی بخرن نه مثل من بدون تحقیق که یه وقتی متضرر نشن،دوستان اول بگم من خودم چند ماهی هست تومی نت دارم و مقدار زیادی هم دارم و این گفته هام مبنای خرید و فروش شما نباشه فقط به اشتراک گذاشتن اطلاعات صاحب این توکن هست، خیلی مراقب باشید ، من بعد خواندن پیام یک نفر در کوین مارکت کپ در مورد صاحب توکن تومی نت اسمش رو تو گوگل سرچ کردم ،پیشنهاد میکنم شما هم اینکارو بکنید اسمش موشه هوگگ هست، که تو ویکیپدیاش نوشته چندین بار به خاطر کارهای خلاف و نامشروع و همچنین کلاهبرداری در ارز دیجیتال بازداشت شده، من واقعا دلسرد شدم ، خدا کنه نامردی نکنه، من خیلی پول گذاشتم روی این ارز ، الان هم از نظر تحلیلی و تکنیکالی نباید اینجا باشه .
ولی خب خداکنه فرجی بشه حداقل به اصل پولمون برسیم . منکه ۳۵۰ دلار تو ضررم
سلام عزیز.وقت بخیر منم دقیقا همدرد شمام واقعا روی این ارز بی ارزش سرمایمو باختم رو قیمت چند خریدین شما؟من رو ۱۳۰ خریدم ۸۰۰ میلیون خریدم الان ۳۰۰ شده واقعا دیگه ناامید شدم.چقدسرمایه گذاشتی؟
مقصر خودم بودم که بدون هیچ تحقیقو اطلاعی روی این ارز سرمایه گذاری کردم.
آخه آدم عاقل ۸۰۰ میلیون تو این ارز رتبه پایین سرمایه گداری میکنه این همه ارز معتبر هست تو میم کوین میخریدی از این ارز بهتر بود همین سیصد بکش ارز ترامپ بخر ایشالله ب پول اصل میرسی ارز TREAP