مشکل در انتقال اتریوم به تراست ولت

تعجبم چطور جرائت میکنید شت کوینی که طی مدت کوتاهی ۸۰ برابر شده میخرید بخدا من حتی جرائت ندارم ارزهایی که در کف قیمت هستن و یکسال رشدی نکردن بخرم:thinking::scream:

دست برنمیداری اینجا ام چی شد تو په په ۲ غیب شدی یهو ۱۲برابر شد رفتی تو که میگفتی کلاهبرداریه ، بعد سوختی ها اما قشنگ ۲۰میلیون رو کرد ۲۱۰میلیون😊

بجز جرات پول ام نداری اخه عمو جون

تو په په ۲ همش میگفتی کلاه برداریه یهو ۱۲برابر شد غیب شدی ، بنده خدا ساده لوح هایی که با طناب تو رفتن تو چاه ، ۲۰تومن رو کرد ۲۱۰میلیون من جات بودم غیب میشدم کلا

پس اینجا چکار میکنی پسر خوب بزن به چاک کسی ریسک نکنه باید تا آخر عمرش کار کنه

تعجب نکن نمیتونی ریسک کنی برو سر ساختمون کار کن😁

خوب جایی داری ریسک میکنی واقعیه.

این ارز خیلی فرق داره من از سال ۹۶ تا الان دارم بازارو رصد میکنم این حجم‌ معاملاتش خیلی خوبه و تو کانال صعودی رشد هستش ،حالا کی پشت این ارز هستش الله و علم .. (پیشنهاد خرید و فروش نیست ) صحبت های من

توی یه صفحه میگی پولتو به باد دادی یه صفحه دیگه میگی خلبانی یه صفحه دیگه میگی صرافی داری خودت میدونی چند چندی یا دنبال رل میگردی یه جا خودتو بیپول یجا پولدار معرفی میکنی؟

ببین سامان صادقی ۲۰ میلیون داشتم خواستم پپ۲ بگیرم رو حساب حرف تو ترسیدم ۱۰ میلیون گرفتم ۱۰ میلیونم شد ۱۰۰ میلیون شب روز دارم نفرینت میکنم که اومدی یه چرتی گفتی نزاشتی ما ۲۰۰ میلیون سود کنیم اگه بلدی با تحلیل و منطق حرف بزن همینطوری یچی نپرون
دوستان بین ۲ تا ۲.۱۰ نقطه ی خوبیه واسه ورود احتمالا بین ۵ عصر تا ۷ شب تو اون نقطه قرار بگیره چارتو مدام چک کنید

خلبان نگا کردم کلا احساس میکنم نفهمی هر جا یه چی میگی جمع کن کاسه کوزتو یه وری