صندوق سرمایه گذاری هوش مصنوعی عربستان و فرصت های بازار

ببین چی شنیدم! عربستان سعودی داره یه غوغا به پا میکنه! قراره یه صندوق سرمایه گذاری ۴۰ میلیارد دلاری تاسیس کنه که فقط خرج هوش مصنوعی (AI) بشه. اگه این اتفاق بیفته، عربستان تو کل دنیا یه مقام بالا تو زمینه هوش مصنوعی پیدا میکنه.
طبق چیزایی که تو نیویورک تایمز خوندم، دولت عربستان می خواد تو نیمه دوم سال این صندوق رو راه بندازه. این پول قراره از صندوق ذخیره ارزی ۹۰۰ میلیارد دلاری عربستان بیاد و کلی تو پیشرفت تکنولوژی و زیرساخت‌های هوش مصنوعی به کار بره.
راستی قبلا گزارش شده بود عربستان با سندباکس (SAND) یه تفاهم‌ نامه امضا کرده بود؟ اینم یه حرکت دیگه تو همین راستا به حساب میاد.
خب همه این توضحیات رو دادیم که بدونید ارزهای مثل SAND که الان بالای ۹۰ درصد از سقفشون فاصله دارن، میتونن یه فرصت خرید و هولد مناسب باشن. رو چارت هفگی سندباکس یه ناحیه داریم و چند تارگت. که این ارز رو مناسب برای هولد میکنه.
ناحیه ما میشه بین ۰.۲۴۴ تا ۰.۴۲۸ دلار و تارگت های بلندمدتمون هم میشه ۳.۴، ۳.۷ و ۶.۸ دلار!
مدیریت سرمایه فراموش نشه که تنها راه زنده موندن تو بازاره

این مطلبو قشنگ کپی برداری کرد خخخ

دوست عزیز یک چیزی شما شنیدی !کپی برداری ! مهم این هستش که مطلب رو و خبر رو برسونه . و گرنه اینجا همه حرفها کپی هستش . دیدیم که میگم بعد از ۶ سال تو مارکت

چه ایرادی داره اطلاع رسانی کرده ، دمش هم گرم من الان میشنوم

صفحه ای هم هست توعنترنباشی،خجالت بکش

کپی پیست میکنی داداش حداقل ی تغییری میدادی توش

بله عزیزم کپی کردم فقط مطالب را رسوندم همین.بد کاری کردم به نظر شما

دمتم گرم که همین کارم کردی اکثرن هنر یه همچین کاری هم ندارن