تشکر از تحلیلگر و نظرات مثبت

اقای رامین شما که از دوج بدت میاد در این صفحه چکار میکنی برو ی ارز دیگه بخر خب
امثال شما بودن که باعث از دست رفتن سرمایه ی من شدن
زمانی که 30/000 تا دوج با قیمت 200 تومان خریدم و ازبس حرف مفت زدن در رابطه با این ارز و بی پشتوانه بودنش درست یک هفته مانده به صعود نجومی همرو فروختم و از سود میلیونی جا موندم
از اون موقع تا الان 4 سال میگذره و یاد گرفتم به حرف های مفت دیگران که پایه و اساس نداره گوش ندم

سلام وقت بخیر به حرف کسی گوش نده فقط خودت

شما که با حرف دیگران خرید فروش میکنی بایدم بیفتی توی ضرر . من اگر از دوج همیشه بد گفتم دلایل خودمو داشتم ولی این دلیلی نمیشه شما با حرف من بفروشی . اینجا هر کسی نظر خودش رو میگه اون چیزی رو میگه که فکر میکنه درسته . نظر من هم اینه که این یه ارز آشغاله همونطور که هست . شما خودت استراتژی داشته باش و با منطق خودت دوس داشتی بخر دوس نداشتی هم مثل من نخر . گردن این و اون هم ننداز .
یه چیز دیگه هم بهت بگم من قبلا ارز میخریدم حالا نمیخرم . میدونی چرا؟؟ چون قماره . من پولمو میدم جنس میخرم میزارم مغازه م جنسم زیر سرمه . نه اینکه یه سری عدد و رقم بخرم که هر دقیقه احتمالش هست بکلی پودر بشه مثل لونا . این استراتژی منه . من سعی میکنم تا جایی که از دستم بر میاد تازه واردها رو از این منجلاب قمار دور کنم که جز استرس فشار عصبی و از دست رفتن سرمایه هیچ سودی نداره .

هر غلطی میکنی بکن…فقط دیگه اینقدر اینجا زر زر نکن.‌‌‌اه…عجب گیری کردیما…

عمو چه حوصله ای دارید شما
ارز نداری بعد روزی چند بار اینجا نظر میدی
مثل این میمونه من الان بیام‌هر روز راجع به
اجناس مغازه مثل پفک،چیپس،پیاز و…
نظر بدم و تحلیل کنم قیمتشون رو
خدایی حال به هم زن نمیشه
برو به زندگیت برس داداش
یا حق

مغازه داری و جنس فروختن دیگ سودی نداری حتی اگر جنست گرون بشه .همه از ناچاری اومدن تو این بازار وگرنه برای همه استرس و فشار روحی داره

بخدا تو خودت بدبخت و بیکاری . اصلن ادم‌ پولدار و موفق هی زرت و زرت طومار نمینویسه

اگه کاسبی برو اول حرف زدن با آدم ها رو یاد بگیر وقتتت هم بزار واسه کسب و کار خودت کسی که کاسبی می‌کنه اینقدر بیکار نیست بیاد اینجا اراجیف بگه بره روی اعصاب مردم چه کسی این رسالتو روی دوشت گذاشته که بیای اینجا ما را از گمراهی نجات بدی تو را بخدا بزار ما قمار کنیم گمراه بشیم