وضعیت ضرر و زیان در بازار

دوستان ریزش تموم شد بازار تا صبح صعودی هست . ریزش رو قابل پیش بینی بود ولی تا اون حد یه مقدار غافلگیرانه بود . خب خدایا شکر شخصا پوزیشن لانگ رو باز میکنم انشالله همه پرسود باشید

سلام ، اکثرأ من حرکت های شما رو انجام میدم و ضرر هم نکردم ، یعنی شما الان پایین 62 هزار نمی‌بینی بیت رو ، می‌خوام لانگ بگیرم ،چون از پیام نیم‌ساعت گذشته سوال کردم ببینم هنوز نظرتون همونه

۱۴درصد غافلگیرانه هست ؟بنظرم از بازار برو

درود
حنابیت گرامی، تا آغاز بازار مالی آمریکا در دوشنبه غروب، با احتیاط و حجم بسیار کم وارد شوید تا بشود میانگین تغییر داد.

هفت ساعت قبل گفتی ریزش داریم لانگ نمی‌گیری
داستان چیه الان لانگی؟

دوست عزیز بعضی مواقع کل پوزیشن باز کردن من چند ساعت هست چون اهرم سنگین فقط کار میکنم

چرا دوست دارید همیشه دنبال ایراد گرفتن از دیگران باشید اول سوادترو ببر بالا …دوم اینکه از هفت ساعت پیش که گفتن میریزه …واقعا ریخت…شما از این به بعد که پیام گذاشتن میره بالا اگه ریخت اونوقت بیا پیام منفی بزار…ودنبال ایراد گرفتن باش.کاش همیشه قدردان کسایی باشیم که علم دارن و پیام میزارن …

از همین تریبون بهت میگه یه روز حسرت این که چرا فیوچرز زدیو خواهی خورد بهت قول میدم یه روزی صفر میشی برادرانه بهت میگم اچفقط اسپاد کار کن وازت خواهش میکنم فیوچرز و یک شبه پولدار شدن رو فراموش کن