بررسی عرضه توکن Metis

از ماه مارچ ۲۰۲۳ تا الان که مارچ ۲۰۲۴ هست کلا ۲۵۰ میلیون توکن داده بیرون، اونا که میگن توی ۶ ماه ۸۰۰ میلیون توکن داده بیرون فکر کنم تاحالا یه بارم چارت supply رو ندیدن، توی عکسای پایین براتون میزارم ببینید، از اول ۲۰۲۳ تا اخر ۲۰۲۳ کلا ۱۵ درصد ازادسازی داشته که دقییییقا میشه همون سود استیکر ها که سالانه ۱۵ درصد داره میده حالا اینکه چطوری سازندش داره جیباشو پر میکنه هم یه مسئله ای هست که شاید همون دوستان ۸۰۰ میلیون توکنی فقط جواب براش داشته باشن، :face_with_medical_mask::zipper_mouth_face:

داویت جان ممنون بابت نظراتت،
از ۲۴ اسفند ۱۴۰۲ (۱۴ مارچ) که تعداد توکن هاش ۱.۲۸۹ میلیارد بوده امروز در ششم فروردین ۱۴۰۳ (۲۵ مارچ) رسیده به ۱.۴۲۵ میلیارد یعنی در مدت کمتر از دو هفته تعداد سکه هاش ۱۳۶ میلیون اضافه شده.

این مقدار زیادی که یهو اومده در گردش عین سری های قبل دوباره کم میشه توی چارت پایین هم نگاه کنی یهو میره بالا و یهو دوباره میاد پایین، این ارز سالانه ۱۵ درصد بیشتر تورم نداره

سلام.جناب داویت.حرف شما زمانی درست هست که همه‌ی کسانی که دات دارن اونو استیک کرده باشند و شرکت آشغال هم 15درصد سکه آزاد کنه.اما عزیز دل برادر مگه چند درصد استیک کردن که این 15درصد از کل رو آزاد کرده و اونو بده استیک کنندگانش

بله حرفتون منطقیه، دقیقا درست میفرمایید، تا اونجایی که خبر دارم و از زبان مطرح های توییتر شنیدم حدود ۵۳ درصدش استیک شده که هزینه اینا میشه ۷.۵ درصد از کل توکن ها یعنی ۷.۵ درصد سالانه برای ۵۳ درصد استیک کننده، میمونه ۷.۵ درصد دیگه که احتمال داره برای هزینه های خود پروژه باشه، حالا یسریا میان میگن اون ۷.۵ درصد رو گوین وود داره باهاش جیبشو پر میکنه ولی دات یکی از ارزهایی هست که بیشترین توسعه دهندرو داره و اینا برنامه نویسان و مدیران متخصصی هستن که فراهم کردن درآمد اینا هم میتونه جزو همون ۷.۵ درصد باقی مانده باشه، از لحاظ مقدار توکن استیک شده حتما تحقیق میکنم از سایت هایی که داده هارو نشون میدن که نخوایم به آمار تحلیلگر های توییتر پسنده کنیم

به نوبه خودم از شما ممنونم.بنده هولدر دات هستم .متاسفانه در بولران قبلی نفروختم.هر چند ریالی خیلی تو سود هستم اما فکر کنم طریقه هولد بنده هم اشتباه بوده که چهار ساله دست بهش نزدم