سلام دوستان. من میخوام از تراست ولت ارز شیبا به صرافی mexc انتقال بدم. متاسفانه شیبام روی شبکه اتریومه. موقع انتقال یا حتی swap به اتریوم، ازم میخواد اتریوم تو کیف پولم داشته باشم تا کارمزدو برداره. باتوجه به اینکه روی صرافی mexc حداقل برداشت اتریوم 0.0004 و کارمزدش 0.0003 هست با دلار الان حدود یک میلیون و پونصد باید هزینه کنم تا بتونم شیبامو انتقال بدم. به نظرتون چیکار کنم؟
باید ۱۵۰۰ پرداخت کنی
با سلام شما که ارز هایی معامله میکنید که نیازش کارموزد اتریم یا ترون یا بیپ۲۰ داره باید در زمان پایین بودن اون رو هم تهیه میکردی حالا یه راه مونده من کار نکردم ولی با یونی سواپ تبدیلش کن به تتر و بعد دیگه راحتی حالا اگه بشه یونی سواپ ترسولت رو مطالعه کن
داداش با کمال احترام برای تبدیلش در یونی سواپ باز هم همون کارمزد اتریوم رو میخاد چون باید اتریوم در کیف پول باشه برای سواپ کردن چه فرقی داره بعد تبدیل کنه به تتر بر بستر اتریوم اون هم باز برای انتقال به صرافی کارمزد اتریوم میخواهد یعنی شما دوبل کارمزد گذاشتید رو دستش.
شما باید در کیف پول اتریوم داشته باشد برای اینکه هر کاری باهاش بکنید .
فقط اینجا یه اشتباهی متوجه شدید صرافی مکسی نوشته حداقل برداشت ۰.۰۰۴ درسته شما همون مقدار رو هم بخرید کفایت میکنه یعنی ۰.۰۰۳ برای کارمزد بر میداره و خالص در یافتی شما میشه ۰.۰۰۱ فقط در ولت چک کنید ببینید هزینه انتقال شیبا در ولت خودت چه مقدار اتریوم میخاد مثلا اگر ۰.۰۰۱۳ میخاد شما کلا ۰.۰۰۴۵ اتریوم بخرید و از صرافی انتقال بدید ولت کافیه چون ۰.۰۰۱۵ با احتساب کارمزد صرافی در ولت شخصی شما میشنه و انتقال شیبا هم ۰.۰۰۱۳ برداره باز ۰.۰۰۰۲ باقی میماند و کم نمیاری.