سلام دوستان لطفا اگر کسی راه حلی بلد هست بگه من این ارز متیک خیلی وقت پیش خرید کرده بودم بر بستر BEP2 بود داخل تراست ولت انتقال داده بودم چند روز پیش خواستم بفرستم صرافی هیچ کدام بر بستر BEP2 نداشت انتقال بدم تا بتوانم بفروشم ،داخل تراست ولت هم سواپ می کنم این ارور میاره token MATIC-84A is not bound و نمی شود سواپ کرد و باینس هم نمیشود بدون احراز هویت انتقال داد تا سواپ کرد لطفا اگر کسی راه حلی بلد هست بگه خدایی بعد مدتها هولد سودی نداد هیچ همین موجودی که ضرر هم هست خواستم ورداشت کنم خیلی احتیاط به پولش داشتم حالا گیرافتادم ، لطفا راهنمایی کنید ،خیلی سپاسگذارم ،ادمین جان لطفا تایید کنید شاید از بچه ها کسی راه حلی بلد باشد
تو پنکک سواپ امتحان کن
سلام ارزهایی که بر بستر bep2 هستند رو باید تبدیل کنید به bep20 . به صرافی که باهاش کار میکنید پیام بدید راهنماییتون میکنند
کیف پول خود صرافی باینس نصب کن انجام میشه
اگه نتونستی تا امشب نهایت فردا ب ایدیali_hakimi داخل روبیکا پیام بدع که کامل راهنماییت کنم
احراز هویت می خواهد ، متاسفانه ماایرانیها نمی تونیم تحریم
ولکس هست گفتم میکه فقط باینس انتقال بدی و تبدیل کنید
من هم این مشکل دارم اگر فهمیدی بگو به منم🙏
ب ایدی ali_hakimi پیام بدع ت روبیکا راهنماییت میکنه
به ایدی ali_hakimi تو روبیکا پیام بدع راهنماییت میکنه
ادمین قبول کن جان ما
راحتترین راه بریز
برو صرافی اتراکس سریع بفروش
منم مثل تو بودم فروختم در صورت لزوم به این شماره در تلکرام پیام بده اگر مشکلی پیش اومد
09010778646
داداش هیچ کاری نداره خوب گوش کن …
ابتدا یه مقدار کمی بی ان بی بخر و بر بستر بی ان بی اسمارت چین(BSC) وارد تراست والتت کن. بعد ماتیک بر بستر BEP2 رو به ماتیک بر بسترBSC سواپ کن و حالا انتقال بده به صرافی امن و بی درد سر بینگ ایکس و یا هر صرافی که میشناسی. و بفروشش…و تمام
عزیزانی که مشکل شبکه دارن صرافی ایرانی اتریکس همه شبکه هارو داره راحت میتونید ثبت نام کنید
تو خود باینانس هم نمیشه واریز کرد، منیک بر بستر bep2 بستن