تحلیل دوج کوین

عرض ادب
در تایم فریم یک ساعته
محدوده مقاومت 0.17 بعد از شکست پرقدرت حالا در نقش حمایت ظاهر شده است
یکبار هم قیمت با حمایت برخورد کرده و به خوبی پشتیبانی کرد و از ریزش قیمت جلوگیری / از بیست مارس تا به امروز دوج کوین در کانال صعودی قرار دارد و از کانال خارج نشده است
قیمت فعلا اصلاح نشده و در حال تثبیت بین خط حمایت 0.17 و محدوده مقاومت 0.18 است و این خبر خوبی ااست چون اصلاح نداد و حتی بعد از برخورد به مقاومت و ریزش مجددا با تشکیل الگوی pole flag روند صعودی را حفظ کرد
این که زور شکست ندارد چون فشار خرید کم است
خواهشاً اگه تحلیل بلد نیستید کامنت نزارید
اینجا بازاری است که خیلیا با سرمایه ی بزرگی وارد شدن و جای این حرفا نیست
باز هم خواهش دارم که حرفی ندارید برای سرگرمی کامنت نزارید
شخصیت معامله گری داشته باشید ندارید جای شما اینجا نیست اشتباه اومدید
بدرود

این مقداریم که بالا اومد صدقه سر بیت بود چی میگی حمایت و مقاومت کجا بوده

ایرانی جماعت کارش همینه
فقط حرف مفت زدن
راجع به همه چیز باید نظر بدن فقط

آفرین این شد تحلیل بیایید بد خوبه من خورده منو برده من شکونده همش چرته وایسین پول خوب میبرین این ارز از فلوکی پپه هوم و… چندتای دیگه شررور تر نیست که وایسین پول ببرین اگرم شد یک سنت وایسین همین
نوکرم قارداشلار

خلاصش چی میشه اوستا میره بالا یا میاد پایین؟

اینکه نمیدونی چیکار کنی بنظرم کلا وارد بازار نشو
شما فرق سیگنال و تحلیل میدونی چیه ؟
من تحلیل کردم
اگه درکی از تحلیل داشته باشی متوجه میشی که تثبیت قیمت بین اون حمایت و مقاومتی که گفتم یعنی چی
مقاومت 0.18 شکسته بشه همچنان روند ادامه دارد
نتونه شکست بده باید پله ای خارج بشی
دیروز اگه کامنت منو خونده بودی 6% تا الان گرفته بودی

چهارتا خط تحلیل نوشتی چقد گنده گوزی کردی

تو هم در حدی نیستی که برای دیگران تعیین تکلیف کنی چه کسی کامنت بزاره و چه کسی کامنت نزاره .
گفتی فشار خرید کم است . میدونی چرا کم است؟؟ چون این ارز یه تفاله بیشتر نیست . تا همین الانشم زیادی اومده بالا . جاش اینجا نیست . بیت کوین هم همیشه بالا نمیمونه . این همه صعود کرده بدون ریزش اومده بالا بالاخره ریزش میکنه . اون وقت این آشغال کوین هم بر میگرده قیمت اصلیش چون قیمتش این نیست .

چطوری عزیز بالای ۱۹ سنت حتمیه البته خودت استادی این کندلی که من دیدم الان زد رد خور نداره

خخخخخخ معلومه که خرید نزدی عقب افتادی حسابی داری میسوزی😂

انگاز زیادی تن ماهی خوردی فاز کوسه برداشتی.

چون اونجات داره میسوزه که هیچ وقت فکرشم نمیکردی بیت کوین بیادبالاازبازاربدجورجاموندی حالابشین فعلا

اخه مشنگ حجم معاملاتش بالای 3 میلیارده حجم معامله شیبا یک و نیم میلیارد و ادا ششصد ملیونه بعد تو این وسط چی میگی؟ نیازی به پیشنهاده تو نداریم

اون در اون حد نیست حتما تو در اون حد هستی آخه هیچکس تورو به اونجاشم حساب نمیکنه باز چرا اینجایی از اینهمه فشار یروز سکته میکنی میمیریا از من گفتن بود خب از اینجا برو دیگه ولاه

فشارو بیار پایین تر سیلندرت منفجر نشه