پیش بینی قیمت

سلام دوستان عزیز و نازنینم.

اول اجازه بدید تکلیفم رو با بعضی ها مشخص کنم بعد حرفم رو بزنم : به نظر من بایننس بهترین و مطمئن ترین ارز دیجیتال سال 2021 خواهد بود و کسانی که روی این ارز سرمایه گذاری کنن پشیمون نخواهند شد.

و اما حرفم اینه که : کمتر از سه ماه پیش قیمت هر بایننس یک میلیون تومن بوده و در حال حاضر 15000000 تومن، پس طبیعیش اینه که حتی اگه این اسب سرکش تا 20000000 هم بره، محکوم به اصطلاح هست و باید کف سازی کنه، نظر شخصی من اینه که بین 7 الی 9.5 میلیون تومن بهترین زمان ورود هست،شاید الان خیلی ها بگن دیگه این قیمت ها به تاریخ پیوست و از این حرف ها ولی گذشت زمان همه چی رو ثابت خواهد کرد ، لطفاً عجول نباشید و صبوری کنید، در کف قیمت خرید و در اوج بفروشید.

عزیزانی هم که اساسی سود کردن، نوش جان و گوارای وجودشون، لطفاً هموطنان و همنوعان عزیزی که در مضیقه هستن رو فراموش نکنید، ایمان راسخ دارم خداوند رحمان این نیک اندیشی و سخاوت تان را به بهترین شکل ممکن و در مناسب ترین زمان ممکن پاسخ خواهد داد به گونه ای که در تخیلات تان نيز نگنجد.

شاد باشید و دیگران رو هم شاد کنید.

یا حق

یعنی دوباره به ۷ میلیون میرسه؟

چرا میای مایی که تو‌قیمت پونزده میلیون خریدم نا امید میکنی بایننس تا پونزده اردیبهشت توکن سوزی میکنه قیمتش میره باالا تو خواب ببینی هفت میلیون و نه میلیون بشه

سلام.
عذرخواهی میکنم، من نمیتونم با ادبیات سخیف شما حرف بزنم، همونطور که در نظرم گفتم گذشت زمان همه چیز رو ثابت خواهد کرد.

خیلی بی سوادی این تحلیل های الکی از کجا آوردی

مرتیک خر، خب تونخون چراتوهین میکنی کله خر