سلام دوستان ببخشید کسی میدونه چجوری کیف پول تهیه کنم شیباهام بریزم توش اخه گفتن بهم کیف پول تهیه یا خریداری کن پولتو تو صرافی نگه نداشته باش تو ی کیف پول امنیتش بالاتره ممنون میشم بهم اگاهی بدید از کجا یا چجوری تهیه کنم وهمچنین کار کردشو یاد بدیدبهم یه عمر دعا تون میکنم اخه بلد نیستم یه خورده استرس گرفتم صرافی که دارم ایرانیه
شماره تماس بده زنگ بزنم اول از همه کیف پول تراست ولت را از بازار
یا فروشگاه پلی نصب کن
تراست والت دانلود کن
تراست والت و دانلود کن
بعدش تو گوگل بزن ببین توضیحاتش کامل داده شده انتقال و … فقط یکم دقت نیاز داره ادرس کیف پول و ارسال و دریافت زیاد سخت نیستش
ن خیالت راحت همین صرافی صد شرف هرچی کیف پول داره نکنی بهتره تازه توی کیف پول باشه بعدن موقع فروش ازت اتریوم میخواد نکنی بهتره
دو نوع کیف پول داریم،،، سخت افزاری که نیازی نیست تهیه کنی،،، دوم نرم افزاری که تو برنامه بازار دانلود کن، بهترینش ( تراست ولت ) هست.
برای انتقال هم باید بستر هاشون یکی باشه. همین
حتما موقع انتقال یکی که بلد هست کنارت باشه، یادت بدد چون اگه اشتباه کنی تمام سرمایت از بین میره.
گوگل کن،یاد می گیری
همه چیز رو گوگل کنی متوجه میشی
اگه سرمایت بالای چند هزار دلاره از کیف پول تراست ولت استفاده کن اگه سرمایت پایینه بزار تو همون صرافی بمونه استرسم نگیر چون کارمزد انتقال شیبا خیلی بالاست همون سرمایه ایم که داری با انتقالت کم میشه استرس نداشته باش
برو بازار تو ناصر خسرو پیدا میشه ولی از چند جا قیمت بگیر چون دلال زیاد داره
ازگوگل تراست ولت دانلود کن واون ۱۲ کلمه رو چند جا حتماحتماحتما یادداشت کن
نیازی به تهیه کردن نیست میتونی اپلیکیشن تراست ولت و دانلود کنی با اون کار کنی . من خودم الان نزدیک ۳ساله دارم کار میکنم تا حالا از کیف پول استفاده نکردم کل موجودیم تو صرافی هستش و هر موقعه که بخوام دسترسی دارم بهش و میتونم برداشت کنم
میتونی کیف پول تراست ولت نصب کنی توی گوگل سرچ کن نصب و آموزش کار با کیف پول تراست ولت
البته هزینه انتقال از صرافی به کیف پول زیاده نمیدونم چه صرافی خرید کردی ولی استرس نداشته باش هیچ اتفاقی نمیفته من خودم شیبا تو صرافی ایرانی دارم الان ۳ ساله
کیف پول سرد لجر نانو اس سرچ کن راه اندازی یاد بگیر
نگران نباش بزار داخل همون صرافی ایرانی بمونه
سلام از گوگل پلی دانلود کن ی کیف پول بساز واسه خودت بعد ارزهاتو انتقال بده بهش
پولتو توی صرافی نگه نداشته باش؟ یا نگه ندار؟
حالا با این املا و حرف زدن اومدی بازار مالی ؟
یه کم همت کن ویه سرچ بکنی
همه چی دستت میادواسترس هم
الکی بخودت نده
چون توضیحش خیلی زیاده وتایپ کردنش
خیلی طول میکشه
کیف پول trust walet نصب کن تو صرافی ایرانی هیچی نگه ندار چون تجربه بدی دارم ۴سال پیش ۶۰میلیون پولم رفت
فقط کیف پول نصب کردی اون ۱۲ کلمه امنیتی چند جا یادداشت کن و نگه دار با یه گوشی دیگه از روش عکس بگیر
سلام دوست عزیز.برو گوگل آموزش نصب تراست ولت رو ببین و راحت و رایگان نصبش کن