اقای Ozilعزیز سلام.میخواستم اگه امکانش هست یه کمکی به بنده بکنید.من حدود۴ماهی هست فایل کوین خریدم اما تکون نمیخوره .میخواستم وصعیتشو تو کوتاه مدت بگید.و ایا ارز بهتری هست بتونه سود بهتری ازش بگیرم با اون یه مقدارشو چنچ کنم .چون تک ارز رو فایلم
دوست عزیز فقط به عنوان یه راهنمایی کوچیک خواستم بهت بگم اول اینکه تک ارز نباش اشتباهی که من و خیلی های دیگه کردیم و تکرار نکن، و بعد اینکه یه سبد ارزی درست کن ۳۰٪ از سرمایه ات رو ویچین بگیر، ۳۰٪ دیگه از سرمایه ات رو هم هارمونی بگیر، بقیه اش رو هم خودت تصمیم بگیر یا همون فایل کوین رو نگهدار یا به یه ارز دیگه تبدیلش کن
سلام داداش من با نظر دوستمون اقای viki کاملا موافقم تک ارز بودن شما رو از بازار کمی عقب میندازه به نظرم میتونی از راهنمایی ایشون استفاده کنی ، در کنار ارزهایی که معرفی کردن خودتون هم چند تا ارز کم ریسک انتخاب کن ایشالا در هاوینگ پیش رو سود لارم رو ازشون میبری،
من امروز نمودار هفتگی فلوکی رو بررسی کردم احتمال ریزش تا ۱۱تومن رو داره فعلا تو اصلاح و کف سازی هست میتونی برای کوتاه مدت (یک ماهه) روش حساب کنی با حدود ۲۰ الی ۳۰ درصد سود خروج بزنی .
موضوع دیگه ای که هست هفته اول ماه اردیبهشت ما هاوینگ رو داریم ،از دیدگاه من هاوینگ امسال متفاوت از سالهای گذشته هست چون جریان etf بیت کوین یه کم داستان رو عوض کرده و به سختی امسال سرمایه از بیت خارج بشه و بره یه سمت التها ،این نظر شخصی منه و احتمال داره درست نباشه ولی با این حال باز هم اگه خود بیت رشد کنه ارزهای دیگه رو یا خودش میکشه بالا ولی شاید اون انتظاری که باید مثل آلت سیزن از بالا رفتن التها داشته باشیم اتفاق نیفته ، (نظر شخصی)
به طور کل در حال حاضر به نظر من ارزهای مثل ،سولانا ،کاردانو ، یونی و کیک هنوز مارکتشون برای بالا رفتن خیلی راه داره و در صورت بالا رفتن بیت میتونن سودهای خوبی بدن،
نظر شخصی بنده هست میتونید تحقیق کنید و با سرمایه معقول ورود بزنید ،
امید جان تمام ارزهای که اسم بردی رشد خوبی داشتن و من هم تو چند تاشون سرمایه ریختم و سود خوبی برداشت کردم ولی برادر آلت سیزن اینی که شما میگی نیست ،
دلیل رشد تمام این ارزها رشد بیت کوین و روند صعودی اون در ۶ ماه گذشته از ۲۰ هزار به ۷۰ هزار دلار هست ، یاداوری میکنم که آلت سیزن یعنی خروج سرمایه از بیت و تمایل سرمایه گذار به سرمایه گذاری در آلت ها ،
در کنار اون سود دهی بیشتر التها نسبت به بیت کوین ،
در آلت سیزن ما شاهد نوسان کمتری از بیت کوین هستیم ،
در آلت سیزن خیلی از التهای مستعد رشد به صورت شارپی صعودی میشن و حجم معاملات روزانه اونها چندین برابر میشه .
مارکت کل بازار حداقل ۳۰ درصد رشد میکنه ،
حجم عظیمی از سرمایه وارد دو الت کوین برتر یعنی اتر و ریپل میشه ،
در حال حاضر هیچ کدام از نکاتی که گفتم شکل نگرفته ، این رشد بازار فقط وفقط به دلیل رشد بیت کوین هست که نقش بزرگی در روند صعودی کل بازار ایفا میکنه ، من به این نمیگم آلت سیرن ،