کم گول حرف بقیه رو بخورین من خودم ریپل ندارم ولی برای شما میگم ایین ارز برای 4اردیبهشت که چند روز قبلش هاوینگ میشه و رالی بیت شرو میشه. شروع به پامپ میکنه ودر کنارش دادگاه برنده بشه که این ارز منفجر میشه جوری منفجر میشه که باورتون نشه
بدرود
جدی میگی !!!؟ پس با این تفاصیل پس چرا خودت ریپل نداری !!!؟
اگه دادگاه برنده نشه چه خواهد شد؟
جوری بدبخت میشیم که باورت نشه
اگر اتفاقی نیفته باز هم همینه
اتفاقا هاوینگ قبلی ،موقعی که هایوینگ شروع شد جوری زدنشزمین ، همه صرافی ها دی لیستشکردن قیمت از ۶۰ سنت اومد تا ۱۷ سنت ، تو همه زمان بعد چندتا خبر خوب براش آوردن تا ۱.۹۳ دلار رفت بالا، بعدشم با نزول بازار برگشت تا ۲۸ سنت ، سر جای اولش
بعدش تا بازار نزولی این ۴ سال آوردنش تا یک دلار ، اونم باز با دستکاری بازار خبر مثبت پیروزی در دادگاه نیمه کاره .
حالا بازار باز داره صعودی میشه ببینیم اینبار هم برنانه ریزی کردن بیارنش پایین ، من فک میکنم برنامه ریزی شده است برای ثابت نگه داشتن قیمتش و شاید یه نوسان مثل دوره قبل ، راحت قیمتشو رو کنترل میکنن صاحبحانش ، منظورم شکرت ریپل که شامل کریس لارسن ،برد گارلینگ هوس و شوارتز
بخدا از آخر سال ۲۰۱۸ مدام خرید حجمی حدود ۲۰۰ هزار واحد طی ۶ سال ، امیدوارم امسال بشه حداقل ۲۰ دلار .
ولی اینت برنامشون ظاهرا تا چند سال دیگه طول میکشه برای یکپارچه سازی XRP
عزیز هیچ اتفاقی نمیوفته حتی اگر دادگاه تمام خسارت درخواستی شورای بورس رو حکم کنه که قطعا بخشی از آن را تایید خواهد کرد باز درنهایت ۲ میلیارد دلار خواهد بود درصد کمی از مارکت ریپل هستش و خود این مسأله به یکی از پتانسیل های افزایش قیمت ریپل تبدیل خواهد شد.