پیشنهاد خرید ارز

سلام دوستان یه صرافی ایرانی معرفی کنید که اکثریت ارزهارو داشته باش جوابگو باش و قابل اطمینان🙏🏼

داداش همشون قابل اطمینان هستند تا زمانی که فرار نکنن🤣
فقط مشکل کارمزدشون هست که چندین و چند برابر صرافی های خارجی هست و البته با حجم معاملا خیلی کم و پایین .
قسم به خدا که برای ۵ میلیون خرید ۱۷۸ هزار تومن کارمزد پرداخت کردم تازه بعد از خرید برداشت زدم که بعد از چند ساعت نیومد به حسابم به صرافی تیکت زدم در جواب نوشته بود که حساب شما از طرف پلیس فتاح مشکوک شناخته شده و تا سه روز دیگه بعد از بررسی به حساب شما واریز میشه .
حالا من ارز bnb خریده بودم می‌خواستم در ولت شخصی با یک ارز دیگه بر بستر بی ان بی که قیمتش رسیده بود به کف چنج بکنم دیگه خودت حساب کن بعد از ۳ روز هم قیمت bnb کشید پایین هم همون ارز پامپ شد ضرر در ضرر …
اسم هر صرافی ببرم تبلیغ میشه .
ولی شخصاً فقط و فقط تتر میخرم میندازم صرافی خارجی اونجا ترید می کنم صرافی بیت ۲۴ کارمزد زیادی نداره معقول هست .
ولی اگه مستقیم خرید بکنی بندازی ولت دوبل کارمزد میبره هر ارزی خرید اول واریز کن حساب صرافی بعد از داخل کیف پول صرافی واریز کن ولت شخصی

بقول بازیگر فیلم نفوذی،اینجا ایراااانههههه،یک صرافی خوب مطمئن اون هم تو ایران،با این سیستم،گشتم نبود نگرد نیست :face_with_steam_from_nose::face_with_steam_from_nose: