یوزارسیف و بازار ارز دیجیتال

سلام دوستان
از شر منفی بافی های قدیمی با صعود بیت تو این نواحی راحت شدیم
حالا یکی دیگه پیداش شده ،، یوزارسیف ،،
لطفا گوش ندید به چرندیاتش
دوست عزیز نکن چرا داری با سرمایه تازه وارد ها بازی می‌کنی اونایی که از قدیم هستند و تجربه دارند امکان نداره اراجیفی که میگی را اصلا نگاه کنند
ما همیشه در این بازار افراد جدید داریم که متاسفانه طعمه بازار شده و دلیلش هم اینه که به حرف بعضی امثال شما توجه کرده که داری اصرار می‌کنی مبنی بر ریزش تا زیر ۴۰

عزیزان اگه سرمایه زیاد گذاشتی باید قدر اونم بدونی و نباید فریب بعضی از نامردان اینجا که اکثرا عاملان صرافی ها هستند بشید.
روند بازار کاملا صعودی هست و اینو هر آدم ساده ای هم از چارت های روزانه و هفتگی می‌تونه تشخیص بده که هدف اول بیت کوین ۸۰k هستش.

سلام آقای بختیاری😐تازه وارد زیاده متاسفانه متاسفانه خیلی هاشون ضرر خواهند دید😐۳سال پیش تو صفحه دوج کوین شما بودید بهنام بود تو صفحه متیک راکی ۲ بسیار کاربلد…متاسفانه اینها دیگه ها کامنت نمیزارند😐 الان چند عقب مانده تو بازارتحلیلگر شدن🌷⚘

کاملا درسته ..تازه وارد زیاده…۳سال پیش یادت هست..صفحه دوج کوین شما بهنام و درصفحه متیک راکی ۲بود ..دیگه کامنت نمیزارند..وچند عقب مانده تحلیگرشدن:neutral_face:من اسم های زیادی عوض کردم:neutral_face: چون تازه واردهاشما ومن و قدیمی ها رو نمیشاسند:neutral_face: الان دیسلایک ها شروع میشه:neutral_face::neutral_face:این کاربر میثم و بیت هرگز سقف نخواهد زد هم قدیمی هستند …درسته تحلیل بلد نیستند و من مخالف اونها هستم..ولی از ۳سال پیش میشناسم

هیچ وقت خلاص نمیشیم

همیشه پادوهای صرافی و سمپاشا و آدمای سادیسمی هستن و خیلیا رو میندازن تو چاه

در ادامه فرمایشتون باید بگم ک در بلند مدت ( حداکثر تا پایان 2024 ) ، بیت بالای حداقل حداقل $ 150000 هستش

هر کسی تونست صبر کنه و بمونه ، سودمند میشه

من چندبار تذکر دادم ک تازه واردا بخونن ، دیگ میل با خودشونه

ب امید ایزد و سودمند شدن خودم و هموطنانم

دقیقا درست میگین شما،، اینا نامردن !! فقط ببین چطوری دارن پول در میارن بخدا خیر و برکت نداره هیچ خرج دوا و درمون میشه ، پایین زیر کامنتش براش نوشتم ایشالله به خودش بیاد