اعتراف به اشتباه و التماس دعا

جناب تنها قبول دارم که اشتباه کردم اگه کسی رو تشویق کردم به خدا همش نیتم خیر بود که دوستان سود بخورند …من قبول دارم که اشتباه کردیم نوسان نگرفتیم… انشاالله به زودی بشه یه دلار که شماها به سود فراوان برسید …بعد از چهار سال تجربه بازار فهمیدم اگر مولتی میلیاردر بشیم دیگه شخصی نمیشیم… دیگه هیچی نمیتونه حال دلمو خوب کنه خدایا حال دلم ویرانه آبادم کن … خدایا من احتیاج به معجزه دارم …پس معجزه کن … دوستان توی این شبها التماس دعا…واسه من خراباتی دعا کنید …همه چیز دست به دست هم داده تا منو خورد کنه از یه طرف بیماری پدرم از طرفی مادرم …از طرفی شرمندگی… فقط معجزه می‌تونه این ویرانی رو آباد کنه

سلام علیکم برادر حقیقتاً من از ته دل ناراحت شدم براتون و امیدتون به خدا باشه . ان شالله خدا کارتون رو درست کنه . ان شالله تو این ماه مبارک که قران نازل شده به حق خود قران کارتون براتون اسون بشه . ناراحتم نباش من مطمئنم هر ناراحتی رو خدا با یه اسبابی حالا هر چی باشه و هر کی باشه برای بنده هاش به وقت خودش درست میکنه چون اون الرحم الراحمینه هیچکسی اندازه اون برای بنده هاش مهربان و دلسوز نسیت

سلام ابی جان! متاسف و ناراحت شدم برای شرایطی که برات پیش اومده. چه جوری می‌تونم کمکت کنم؟ امیدوارم، اردبیهشت، بهشت خریداران ustc باشه.

ول کن زیاد سخت نگیر اینقدر حرص نخور دنیا ارزش این همه حرص خوردن نداره عزیز.به یک دلار میرسه

سلام علیکم منم به نوبه خودم واقعا ناراحت نشدم از صمیم قلب دلم درد اومد براتون . ان شالله خدا کارتون رو براتون اسون کنه .