دوستان برای چندمین بار می نویسیم. اگر صبور باشید و زیر هفت سنت ادا بخرید تا انتها بولران شش تا هشت برابر حداقل سود می کنید. اگر صبور نیستید بازار ساز ادا انقدر بازار را پایین بالا می کند که در ضرر بفروشید و در اخر مثلا بیش ار یکسال دیگر پامپ خودش را انحام می دهد و همه فروشندکان پشیمان می شوند. من خودم تا پنج و نیم دلار همین جا هستم و مطلب می نویسم و زمانی تا یک سال نیم هم وقت گذاشتم. خرید خودم را هم زیر هفت سنت انحام دادم و هر روز با فنجان چایی و قهوه ام فقط تماشاگر تلاش ناموفق بازارساز برای ایحاد فومو هستم و در ارامش کامل می روم تا در قیمت مورد نظرم بفروشم و سرمایه را به کوین دیگری که رشد نکرده ببرم که ان را هم در زمان خودش همین جا خواهم گفت. پس اگر صبور هستید ادامه دهید و گرنه بفروشید چون ادا بازار ساز خیلی بدحنسی دارد و تازه کارها را واقعا دیوانه م مایوس می کند. در این چرخه ادا در نوبت اول ورود سرمایه نیست اما یک خوبی هم دارد و ان این است که در دوره بعدی سرمایه تمام کوین هایی که الان رسد می کنند و به سقف می رسند همه وارد کوین کاردانو می شود و پامپ می شود. فقط باید صبور باشید. دیگه چی بگم.
داداش گلم الکی چرا فاز صعود و امیدواری میگیری!
این یعنی ۱ ساله نتونسته افراد عجول رو پیاده کنه!
من میگم کاردانو شاید ۵ ساله دیگه به هولدراش سود خوبی بوده.
یا حق موفق باشید
البته یقینا منظورت زیر هفتاد سنت بود نه هفت سنت
دیگه هیچی دست شما درد نکنه .خدا تورو از ما نگیره دکتر
من کامنتای شمارو خوندم فارغ از اینکه نظرات شما راجع به کاردانو درست باشه یا غلط اینو باید یاد بگیرید که حتی اگه دکترای ارز دیجیتال هم باشید نبایدبرای دیگران نسخه ببپیچید! شما هم نظر خودتونو بدین نیازی نیست توصیه کنید! ضمنا خیلی از دوستان سرمایشونو رو این ارز گذاشتند و افزایش ارزهای دیگه رو میبینند وتحت فشار عصبی هستن و نظر انتقادی میدن به شما چرا بر میخوره؟ که با بی احترامی به دوستان میگید بفروشن و شر خودشونو کم کنند؟ باور کنید هاسکینسون باندازه شما تعصب ادا رو نداره! پس خواهشا سرتون بکار خودتون باشه و اگه نظر با تحلیل دارید ارائه بفرمایید البته بدون توصیه و توهین به دیگران
بله، ببخشید، همان هفتاد سنت درسته😊
اسگل جان منظورت ۷۰سنت هست…
برار اگر افراد عجول پیاده شدند پس این همه کامنت ای ددم وای چرا بالا نمی رود را چه کسانی هر روز و هر ساعت و هر دقیقه می نویسد. کاردانو برای افراد عجول مناسب نیست. در بولران قبلی سقف سه دلار را حدود 15 ماه بعد از هاوینگ زد، در بولران کنونی هنوز به هاوینگ نرسیدیم و برای سقف جدید حداقل یکسال و بیشتر باید صبور باشید.
انقدر بیکاری فنجان چای و قهوه میشینی فاز میگیری .
ایلان ماسک مناطق جنگلی و کوهستانی😂
تو اگه زرنگ بودی میرفتی از چیز دیگه سودتو میگرفتی بعد قبل اینکه نوبت کاردانو بشه میومدی میخریدی از اینم سود میگرفتی
فازبرندار الکی
این انتقال تجربه است که بدانید و بدانند در هیچ بازاری بدون اطلاع و اموزش وصبر وارد نشوند. انهایی که به قول شما سرمایه خودشان را وارد کرده اند چون اموزش ندیدند الان به این روز افتادند و استرس وحودشان را گرفته است برار.
برار من سبد سرمایه درست کردم هفت ماه قبل که همه در کف قیمت بودند از جمله ادا، اگر مثلا ادا را شش ماه دیگر بخرم که سودی برایم نداره، اموخته ام دوسال صبر کنم و حاصل سبد خودم را کامل بچینم نه اینکه مانند دوستان به استرس و فومو بیفتم که بدبخت شدم.